Annons

108-åriga Dagnys dystra framtidsbesked – stänger för gott efter bråken: ''Obehagligt''

Annons

Den välkända och älskade 108-åriga bloggerskan Dagny Carlsson har tagit ett stort beslut för sina läsare på bloggen.

Dagny Valborg Carlsson f.d. Eriksson är född den 8:e maj 1912. Ja, du läste rätt! Hon är 108 år gammal och har både sett och upplevt mer än de flesta.

Men trots åren gång har hon inte upphört att vara ung och har samma personlighet som en 20-åring! Hon är nyfiken, rolig och underhållande och hennes blogg är väldigt folkkär, precis som henne. När folk läser hennes blogg, skulle ingen kunna tro att hon gick en datorkurs när hon var 99 år och att hon därefter startade sin blogg!


Hon har varit med i ”Livet börjar vid hundra” en dokumentär på SVT och gett ut sin alldeles egna bok ”Livet enligt Dagny”. Hon har även varit med i filmsuccén ”Hundraåringen som smet från notan och försvann” där stora skådespelare som Robert Gustafsson var med. Hon har vunnit flera priser som ”Årets senior” och varit med i välkända pratprogram som Skavlan. Det råder ingen tvekan om att hon är Sveriges mest framgångsrika 108-åring! 

Men självklart har det största projektet ju varit bloggen, där hon har haft lite problem med tekniken. Nu är hon dock tillbaka helt, skriver hon i ett inlägg.


”Nu är ordningen återställd och det går åter att blogga. Jag har gjort någon manöver som varit mindre lyckad. Ju fler kockar desto sämre soppa heter det ju.. Nu får det inte upprepas men jag vet att det skett i bästa välmening. Jag har ju min egen åsikt om hur en blogg skall vara men jag respekterar andras åsikter även om jag inte följer alla goda råd jag får”, skriver Dagny Carlsson i sin blogg.

Hon förklarar att hon fått god assistans från sin medhjälpare Elena med den tekniska biten. Dessutom har Dagny tagit ett historiskt och avgörande beslut om bloggandet.

Det har för läsarna under alla år varit möjligt att skriva egna kommentarer till Dagnys inlägg på bloggen som finns på 123minsida.se.

”Det var obehagligt att läsa”

Men nu har 108-åringen tröttnat – och det verkar vara vissa läsarkommentarer som fått den folkkära bloggaren att se rött. Nu har Dagny Carlsson nämligen tagit beslutet att stänga ner funktionen – för alltid.

”Vi har stängt kommentarsfältet för det blev för många som lade sig i bloggandet”, skriver Dagny och fortsätter:

”Folk bråkade med varandra, det var obehagligt att läsa, så kommentarsfältet är stängt för gott”.

Vi stöttar dig i detta, Dagny. Det är viktigt med en god ton i kommentarsfältet. Skriv gärna en trevlig kommentar till denna 108-åriga bloggdrottning om ni vill via vår Facebook-sida!

Annons