Annons

Tonåring med röst läskigt lik Elvis tar domarna med storm

Annons

Han är en av de största artisterna i musikens historia och det är inte så konstigt att det fortfarande är många som imiterar honom. Och det finns visserligen många vars imitationer inte ens är i närheten av Elvis, men ibland finns det några få uppträdanden som ger oss gåshud.

Det här var fallet nyligen berättar Stories Of The Moment, där den 13-årig pojken Yaroslav Karpuk sjöng den klassiska Elvislåten "Can't Help Falling In Love" under talangshowen The Voice Kids Ukraine.


Hans djupa och varma röst var så lik självaste Elvis att hela publiken blev som trollbunden av hans uppträdande. En domare snurrade runt med sin stol efter bara 15 sekunder, vilket markerar att han bör gå vidare till nästa runda i tävlingen.

Artistens familj var såklart överlycklig när domarna röstade vidare honom i tävlingen. Efter några få sekunder anslöt sig de resterande jurymedlemmarna och röstade även de honom vidare i tävlingen.

I nästa steg får den tävlande välja vilken domare som ska representera honom i tävlingen, och inte helt oväntat valde killen den domare som varit snabbast å att snurra sin stol.

Det är klart och tydligt att den här pojken har en ljus musikkarriär framför sig. Du kan nu ta en titt på hans magiska uppträdande här nedan. När du har tittat klart se då till att du delar den här fantastiska videon med hela din familj och alla dina vänner.

Annons