Annons

Varje dag väntar den här hunden tålmodigt på en speciell bil - titta nu på hans reaktion!

Annons

Den som har haft lyckan med att ha en hund vid sin sida vet mycket väl hur många underbara saker dessa djur kan ge oss dag efter dag. Det är som om våra fyrbenta vänner alltid lyckades, även i de mörkaste och mest kritiska stunderna, få oss på bra humör, på de mest söta och oväntade sätten.


Om du inte tror det, fråga ägarna till Mishka, en 3 år gammal alaskan malamute hund. Vad är det som gör den här vovven så speciell? Den kan precis som många av oss människor inte motstå frestelsen av en svalkande glass och därför väntar hon ivrigt på skåpbilen som säljer dem varje dag. När glassbilen kör upp framför hundens hus händer något unikt, gulligt och roligt på samma gång.


Vi kommer aldrig tröttna på att upprepa hur bedårande hundar är och Mishka är verkligen ett perfekt exempel. När sommaren kommer är en av hennes favoritsysselsättningar att vänta på glassbilen. Ja, du läste rätt, den klassiska skåpbilen med den där speciella musiken, som kör runt på gatorna i olika stadsdelar och lockar till sig både barn och vuxna med sina goda glassar.

I Mishkas specifika fall befinner vi oss inte i USA utan i Storbritannien. Men principen är mer eller mindre densamma och när den passerar framför denna hunds hus hittar chauffören henne ofta sittande, glad och spänd med sin viftande svans, redo att ta emot sin strut.


Mishka äter inte alltid glass, men när hon gör det gör hon det med välvilja, som videon tydligt visar. Det är en riktig glädje för glassbilen att få träffa henne varje eftermiddag och tillbringa några minuter i hennes sällskap. Det råder ingen tvekan om att det verkar som att våra hundar ibland bara saknar talförmågan för att vara precis som oss!

Se klippet nedan:

Annons