Annons

Sjuksköterskan sitter bredvid en döende kvinna - vet inte att en kamera filmar hennes sång

Annons

Vi beundrar läkare - eller hur? De flesta är smarta och begåvade, ingen diskussion där. Men de är inte de enda som hjälper oss att göra oss friska. Sjuksköterskor och andra vårdpersonal är alla okända hjältar. Vill du ha bevis? Den här videon är ett utmärkt bevis på deras dedikation.

Isabelle Jennings jobbar som sjuksköterska. Hon fick höra att en av hennes patienter, den äldre kvinnan Mary Helen Schmelze, var döende. Detta var en patient som Isabelle hade ett särskilt bra band med.

Mary Helen älskade sång och musik, ett intresse hon delade med sjuksköterskan. Varje fredag ​​hade de två en sångsession tillsammans.


Tillbringade sin lediga dag

När Isabelle fick veta att den sista tiden närmade sig, bestämde hon sig för att tillbringa en av sina lediga dagar med att besöka den gamla damen.

Patientens son filmade hela sekvensen utan att Isabelle visste om det.

- Jag älskade Mary Helen och såg henne vara en vän. Jag visste att detta var sista gången jag fick se henne, berättar Isabelle för Today.

Helen dog några dagar efter att den här videon spelades in.

Familjen valde att publicera filmen som ett tack till de många vårdpersonal som aldrig får den hyllning de förtjänar. Enligt Today säger familjen:

- Den dagliga omsorgen som många vårdpersonal utför varje dag blir sällan erkänd. Tack för all kärlek du ger dina patienter. Den bästa presenten du kan ge någon är din tid, din uppmärksamhet.

Vila i frid Helen. Och tack Isabelle, du visar verkligen omtanke och går en extra mil för dina patienter! Se klippet nedan:

Annons