Annons

7-årig tjej framför en unik tolkning av ''Hallelujah'' i kyrka - alla är imponerade

Annons

Det finns inget som är riktigt lika vackert som ljudet av barn som sjunger. Det känns som om deras röster kommer från en värld där änglar bor och dit lyfter de våra själar också. Läs vidare och upptäck hur ett litet barn förkroppsligade dessa egenskaper och hur alla som lyssnade satt helt förstummade.


Flickan ser ut som vilken som annan flicka i hennes ålder när man först ser henne. Det lite rufsiga håret, ljusa ögon och ett stort leende är ganska typiskt hos de flesta 7-åringar när man tittar åt deras håll. Hon leker till och med, med växterna där medan hon väntar på gitarristen. Och medan hon gör sig redo för att sjunga, skulle det lätt kunna vara ett barn i vilken kyrka som helst. Hon skulle lätt kunna vara ens eget barn, barnbarn eller granne.


Men så öppnar hon munnen och hennes gudomliga röst sveper en med sin strålande värme, och då vet man att man är i närheten av något stort. Hela församlingen sitter som genomborrade och förvandlade genom hennes mäktiga upplevelse till det gudomliga medan hon sjunger "Hallelujah."

Men så avslutar hon sin mäktiga, eleganta, och rörande tolkning av låten, och hon kikar in i kameran som att säga de ord som bara ett barn kan säga: "Spelar den här saken bara in musik?"

Vad tycker du om den här begåvade unga sångerskan? Tyckte du om att sjunga när du var liten eller känner du andra barn som gör det? Vänligen dela den här berättelsen med din familj och dina vänner.

Annons