Annons

Kvinna kastar ut handikappad hund i betongen med huvudet före - nu rasar djurvänner efter bilderna

Annons

En skrämmande video av övergivande av ett djur från Brasilien har blivit viralt under de senaste dagarna. Videon visar en funktionshindrad hund, Tintin, som kastas ut ur bilen av sin ägare. Ägaren, som dumpade hunden två gånger, står nu inför djurälskares vrede över hela världen.

I dessa bilder ser vi en kvinna gå ut ur en bil med sina två hundar, en av dem är Tintin, som inte har framben. Hon kan ses våldsamt sparka Tintin åt sidan och låter den friska hunden att komma tillbaka i bilen. Stackars Tintin gråter och försöker komma till dörren, men kvinnan sparkar honom så hårt att han faller med ansiktet först på marken.

Den bedrövade Tintin hittades sen av kvinnas make, därefter körde han till ett djurhem – och lämnade hunden kvar där.

Stackaren blev övergiven två gånger.


Tack och lov räddade det lokala djurhemmet honom från de farliga gatorna.

Ana Paula Scherer, som har en hund utan framben som heter Berlin, publicerade videon på sin Facebook-sida efter att hon kontaktades av det lokala djurhemmet för att se om det var hennes hund. Videon har setts av över 13 miljoner människor, som alla kräver maximal straff för den hjärtlösa kvinnan och mannen.


Sekreteraren Anderson Ribeiro försäkrade folk att alla som är intresserade av att adoptera Tintin skulle genomgå en intervju, heminspektion och familjehistoria. De har inte bråttom att hitta honom ett hem och kommer att ta hand om honom tills den perfekta familjen anländer.

”På grund av tassbristen drar han halsen mycket på golvet. Adopterarens hus ska ha klinkergolv, inga sprickor eller spår för att inte skada halsen. Vi vill ha medveten adoption,” sade Ribeiro.

Redan nu har över 20 personer anmält sitt intresse för att adoptera den stackars hunden – och ge honom ett kärleksfullt hem. Vi hoppas verkligen att han får komma till rätt hem nu!

Polisen undersöker fortfarande händelsen och uppmanar för närvarande vittnen att vittna. Straffet för djurplågeri sträcker sig från tre månader till ett år i fängelse och böter. Att överge ett husdjur är aldrig en lösning. Om du inte längre kan ta hand om ditt husdjur, vänligen ta dem med till ditt lokala djurhem. De förtjänar att hitta ett kärleksfullt hem.

Se bilderna från övervakningskameran här nedan:

Annons