Annons

Nästan två miljoner har sett videon när par med Downs syndrom återförenas

Annons

Man säger ofta att kärleken övervinner allt, och ett nytt videoklipp på en varm återförening bevisar det. Återföreningen är ännu härligare att se eftersom de två unga människorna i videon har överbryggat så många hinder i sina liv och i sitt förhållande.

Gabi Angelini och Nick Doyle träffades först på en kongress som hölls av National Down Syndrome Society i Detroit. Både Gabi och Nick har Downs syndrom och de förespråkar för att säkerställa att personer med handikapp ska ha en möjlighet att frodas i sina kommuner. Gabi har startat ett företag som anställer handikappade och Nick njuter av medverka i en improvisationsgrupp för människor med Downs syndrom.


Nick och Gabi fattade genast tycke för varandra och var oskiljaktiga under kongressen. Men, när det var dags att resa därifrån insåg de att det skulle bli ett problem att ses igen eftersom de bor så långt ifrån varandra - Gabi bor i Raleigh, North Carolina och Nick bor i Canton, Ohio. Ett annat problem var att Nick inte hade en tanke på att ta Gabis telefonnummer.


Tack vare kraften hos sociala media, förenades turturduvorna via Facebook och pratade med varandra varje dag. Nick och Gabi återförenades under tre dagar på Downs syndrom kongressen i Pittsburg. Efter resan till Pittsburg var Gabi riktigt ledsen och berättade för sin mamma att hon verkligen saknade Nick. Det var då Nicks och Gabis mammor beslutade sig för att överraska paret med ännu en möjlighet att träffa varandra rapporterar The Daily Mail.

När Gabi insåg att hon inte var i Ohio för ännu en Downs Syndrom kongress, utan för att träffa Nick, var hon överlycklig. Nick, som trodde att han var på väg till flygplatsen för att hämta upp en annan vän, föll bokstavligen ner på knä när han såg Gabi gå fram mot honom på flygplatsen. När han ställde sig upp sprang Gabi fram och slängde sig i hans famn och de två kramades innerligt - ett ögonblick som fångades på video av Nicks mamma.

Annons