Annons

Den här schimpansen återser sina mänskliga föräldrar efter mycket lång tid och välkomnar dem med en kram

Annons

Djur tenderar att knyta an till människor. Vi pratar inte bara om hundar eller katter, utan om alla djur som har haft långvarig kontakt med en människa - tillräckligt långvarig för att bli bundna till den.

Detta är även fallet med denna underbara schimpans som heter Limbani som tyvärr inte hade en mycket lycklig barndom, eftersom han omedelbart avvisades av sin mor. Således tog två anställda på Zoological Wildlife Center i Miami, Tania och Jorge, hand om honom och blev hans adoptivföräldrar.

Den lilla schimpans hade det tufft i början. Efter att ha blivit avvisad av sin mamma på grund av för lite mjölk, fick den lilla ungen lunginflammation. Tania och Jorge, från Zoological Wildlife Center i Miami, tog hand om honom, dag efter dag. Den perioden tillsammans var mycket intensiv både för schimpansen och för Tania och Jorge, som aldrig glömde honom.


Efter mycket lång tid återförenades Limbani och paret igen. Det ögonblick då schimpansen såg sina räddare var verkligen rörande.

I videon som du kan se nedan kastar den lilla Limbani sig i Jorges armar, kramar honom hårt som ett litet barn. Detsamma gäller för Tania - när schimpansen ser kvinnan kastar han sig om halsen även på henne i en oändlig kram.

Dessa rörande bilder kommer säkert att få även dig att le.

Annons