Annons

Cancersjuke flickan vinkade till byggarbetarna varje dag - blir sen utom sig när hon inser vad männen gjort

Annons

Det är något som hugger tag i hjärtat när små barn drabbas av cancer. Och med 2-åriga Vivian Keith är det ingen skillnad, hennes kamp mot den elakartade sjukdomen är verkligen något ingen familj ska behöva ta sig igenom. Därför är allt stöd oerhört viktigt.

Byggarbetare fyller en viktig funktion i vårt samhälle. De sliter hårt fysiskt och bygger allt som vi ibland tar för givet ska finnas i vår vardag. Nyligen började amerikanska byggarbetare att jobba med att föra upp sjukhuslokaler i St. Louis, USA och det är där den här hjärtevärmande historien är hämtad ifrån.


Tvååringen Vivian Keith såg ofta byggarbetarna från sitt sjukhusfönster på barnsjukhuset på andra sidan vägen. Hon var, som många andra barn, fascinerad av allt som pågick vid byggarbetsplatsen. Den cancersjuka tjejen brukade vinka till byggarna och hon slutade inte förrän hon fått svar. Ofta vinkade byggarbetarna tillbaka till den lilla flickan.

– Tack vare byggarbetarna hade den lilla flickan fortfarande kontakt med världen utanför.

– Varje morgon vaknade vi och vinkade till byggarna. Och vi var alltid tvungna att vinka tills att någon vinkat tillbaka, berättar mamman Ginger Keith för USA Today.

Men en dag bestämde de sig för att göra något mer.

Travis Barnes och Greg Combs var en del av arbetsgruppen som arbetade på byggarbetsplatsen utanför fönstret på St. Louis Children's Hospital, där Vivian var.

De vinkade till många olika barn medan de var där, men båda såg att det fanns ett barn som alltid stod ut. Oavsett vilken dag det var, så var Vivian alltid i fönstret för att vinka till männen.

Men när den lilla tjejen hade haft det extra svårt på sjukhuset, hände något oväntat. Plötsligt upptäckte de ett meddelande utanför fönstret - och hennes mamma kunde inte hålla tårarna borta när hon såg vad som hände.


När jag ser vad de hittade på blir jag varm i hela själen! Det är sådant här som gör att vardagen blir lite lättare för cancerpatienter och deras anhöriga.

Här kan du se det fantastiska ögonblicket när de oväntade vännerna äntligen träffas på riktigt

Dela gärna med dig av den här fina historien om du tycker byggarbeterna förtjänar att hyllas för sin medmänsklighet.

Annons