Annons

11-årig hemlös pojke får reda på att hans 'tillfälliga familj' har planerat att adoptera honom

Annons

Livet som ett fosterbarn är inte särskilt roligt, och det är extra svårt för äldre barn. När barnen väl passerar en viss ålder utan att adopteras eller få ett permanent hem så inser de till slut att ett permanent hem kanske inte är någon möjlighet för dem längre. Det är väldigt få familjer som är villiga att adoptera äldre barn.


Hoppet för en riktig familj kändes omöjligt för 11-årige Sebastian. Sebastian bodde i Colombia, men han fick åka till USA med the “Kidsave’s Summer Miracles” programmet som är skapat för att matcha hemlösa barn med tillfälliga familjer över sommaren.

Sebastian hamnade i Kalifornien och där fick han bo med Amanda och JoBen Berkley. Paret såg foton på den här killen online och de blev direkt kära, och de blev riktigt exalterade över att ha honom över som en familjemedlem för det här sommarprojektet, rapporterar Happiest.


Familjen Berkley hade redan fyra egna barn. Sebastians närvaro i hemmet skulle kunnat skapa problem med resten av familjen, men de andra barnen blev alla också direkt kära i honom och började att behandla honom som en av bröderna.

Men fem-veckors sommarprojektet kom till sitt slut alldeles för snabbt. Och Sebastian fick åka tillbaka till Colombia för att bo på ett barnhem, och familjen Berkley kände sig som om en del av deras familj saknades. Enligt Happiest, kände 11-årigen sig ledsen han med och som om han han aldrig skulle se dom människorna igen.


Detta var dock inte fallet tack å lov. Oavsett vad Sebastian tänkte så ville familjen Berkley inte släppa taget om honom. Paret satte direkt igång med adoptionsprocessen så att de kunde få Sebastian tillbaka till Kalifornien för att bo med dem för gott. Och när det blev dags att berätta de goda nyheterna för Sebastian, använde sig familjen av videochatt för att berätta för honom om sin plan. Sebastian blev som förstummad, han täckte ansiktet med händerna och började att gråta.


Sebastian blev överväldigad med kramar när han väl återförenades igen med sina nya föräldrar och syskon. Man kan se hur riktigt glad hela familjen var att se honom igen och Sebastian hade bara stora leende åt Berkley familjen han också.

Titta på videon du med och se Sebastian åka iväg med sin nya familj. Det verkligen värmer i hjärtat när man ser en familj som är villig att ta i in en ny familjemedlem och älska honom oavsett hans ålder och de länder dem emellan. Och när du har tittat klart se då till att du delar med alla dina vänner så de också kan titta på videon!

Annons