Annons

Man springer fram för att krama gråtande äldre kvinna när han hör henne säga ''Jag har honom inte längre''

Annons

En ung man som heter Aldon vattnade sin trädgård och hejade på en granne som gick förbi. Han frågade om hennes partner en dag 2015. När hon svarade att han inte längre fanns bland oss, gick Aldon fram och gav henne en välbehövlig kram.

Regelbundna promenader


Aldon O´Neill Ward III är "den gode" grannen i sitt grannskap, en sorts granna som alla så gärna vill ha. När människorna i grannskapet går förbi hans trädgård har de ett stort leende på läpparna.

Aldon hade lagt märke till ett äldre par som i flera år tagit en promenad varje morgon och varje kväll tillsammans. De bar matchande vindjackor och vita tennisskor och båda hade gångstavar. De var alltid glada och på glatt humör, även om det regnade. De vinkade åt Aldon och slängde kyssar åt Aldons hundar när de gick förbi skrev han i ett inlägg på Facebook.


Aldon visste inte vad de hette men han visste vilket hus de bodde i och de visste säkerligen var han bodde med sin hund. Ibland stannade paret upp för att småprata innan de fortsatte vidare på sin promenad.

Och så plötsligt en dag stod Aldon ute med sin pudel Griswold, som stod och vaktade så att inga ekorrar skulle komma in. Aldon hade precis lagt lite nytt torv in sin trädgård och vattnade den när han märkte en person av paret, själv gå nerför gatan. Han säger att han vinkade och hon vinkade tillbaka och sedan frågade han på skoj, "Var är din bättre hälft?"

Den gamla kvinnan tittade på honom och sa med darrande stämma medan hon grät:

"Jag har honom inte längre."

Alla behöver vi en kram ibland


Aldon släppte allt och rusade ut på gatan. Han sträckte ut armarna i en kram och gav henne värdens björnkram, som om hon varit hans egen farmor. Hon grät ut mot hans bröst under några minuter.

Hon sa mjukt att hon försökte gå vidare med livet som det varit, och satte igång med att beslutsamt slutföra sin promenad, själv. Ibland kan en kram från en främling vara exakt det man behöver för att få tillräckligt med inre styrka för att möta alla livets problem och motgångar.

Se klippet nedan. Om den här berättelsen rörde dig till tårar, se gärna till att du delar den till alla du känner.

Annons