Annons

Köpte 4800 toarullar för att sälja dyrt – här är butikens klockrena svar när han returnerar dem

Annons

För några veckor sedan var handsprit och toalettpapper en hårdvaluta i coronatider.

En som tog det bokstavligt och hade tänkt tjäna sig en hacka är en australisk man. Men så blev det inte.

En man i Australien fick den briljanta idén att köpa på sig 4 800 toalettpapperrullar och 150 liter handsprit när den värsta paniken bröt ut, med planerna att sälja dem dyrt till oroliga medmänniskor, skriver Daily Mail.

Men han fick dem inte sålda, och bestämde sig för att lämna tillbaka dem. Sagt och gjort släpade han med sig alla toalettpapperrullarna tillbaka till butiken han köpt dem i.

Kallade dit butikschefen

När han meddelade att han ville lämna tillbaka dem trodde inte kassörskan sina öron, och kallade därför dit butikschefen John-Paul och sa ”måste se det här”.

Butikschefen trodde inte sina ögon. Kunden hade hela 150 stycken 32-pack med toarullar och 150 stycken 1-litersflaskor med handsprit som han bad om att få lämna tillbaka.

John-Paul berättade för ABC Radio Adelaide: 'I den konversationen sa shopparen, 'Mitt eBay-konto har stängts av, så jag kunde inte göra vinst på dem.'

– Sådant beteende är avskyvärt, säger John-Paul om händelsen och fortsätter: Det är sådana här personer som skapar problem för hela länder.

Butikschefen nekade kunden att lämna tillbaka något. Han blev chockad, men lämnade butiken.


Gav inte upp

Men det hindrade inte shopparen från att försöka lämna tillbaka produkterna, och kom in nästa dag för att göra en deal. John-Paul fortsatte: "Han hade alla kvitton, han kom tillbaka och erbjöd mig 30 procent rabatt.

Men butikschefen vägrade ändå, och poängterade samtidigt att hans affär som max sålt en av de aktuella varorna till varje kund under hela Coronakrisen så att så många som möjligt ska kunna handla.

– Han hade alltså behövt komma hit 150 gånger för att få tag i så här mycket, förklarar butikschefen.

Han bad således bestämt kunden att lämna butik för att därefter aldrig mer återvända. Butikschefen berättade tydligt att han inte vill ha den här typen av människor – som vill tjäna pengar på andras problem – i sin affär och att de aldrig någonsin är välkomna igen!

Vad tycker du om butikschefens svar på tal? Rätt eller fel? Se klippet nedan:

Annons