Annons

Den här söta golden retrievern räddade en kattunge från gatan och behandlar den som att den var hennes egen

Annons

Solidaritet och vänlighet är egenskaper som finns även inom djurriket och detta är verkligen inte någon nyhet. Det räcker med att göra lite forskning på internet för att hitta ett flertal berättelser som bekräftar detta. Sedan finns det vissa typer av djur som tenderar att vara mer omtänksamma, vänskapliga och kärleksfulla. Om vi till exempel pratar om hundar sticker golden retrievers utan tvekan ut för att vara väldigt vänliga mot människor och även mot andra djur.

Denna golden retriever, räddade faktiskt en herrelös kattunge från gatan, eftersom den ansåg att katten var i fara och tog hand om den när den väl var i säkert förvar.


Videon, som publicerades på YouTube, har setts över 2,8 miljon gånger och fått många positiva reaktioner av många användare. Kattungen befann sig på gatan och verkade inte alls vara vid god hälsa när den omtänksamma hunden bestämde sig för att ta den med sig. När den var i säkerhet tog ägare till den vänliga hunden även hand om den lilla kattungen, matade den och gav den kärlek.


Tyvärr kan familjen inte behålla kattungen även om det blir allt svårare att dela på de två djuren som nu står varandra mycket nära. För närvarande är dock hunden och katten oskiljaktiga och tar hand om varandra och visar att de binds samman av en vänskap som går bortom alla stereotyper.

Se klippte nedan:

Annons