Annons

''jag är KÄR i honom!!'' - Bianca Ingrosso ryter ifrån

Annons

Bianca och Benjamin Ingrosso har fått äran att få pryda det senaste digitala omslaget av Vouge Scandinavia. Med läder, piercingar och lugg fick deras fans vänner och fans att nästintill tappa det, då de blev mäkta imponerade av den nya tuffa stylingen.På sociala medier har de överrösts av pepp och hyllningar från andra profiler, medan vissa personer har kommenterat att bilderna är "obehagliga" då de är syskon. 
Bianca Ingrosso var snabb med att svara på detta och publicerade under tisdagen ett nytt inlägg, där hon poserar med Benjamin. Hon skrev att hon hade fått videos på TikTok där folk spekulerade i om hon är kär i sin bror eller inte. "Klart som fan jag är KÄR i honom!! Är inte ni det i era syskon???". Det är tydligt att Bianca är trött på att alla ska spekulera i hennes och Benjamins relation och har satt foten för att markera att det är fel rang.


Följarna har olika åsikter och spekulationer när det kommer till bilderna som delats på sociala medier. Vissa tror att det är ren och skär syskonkärlek som visas i bilderna, medan andra menar att det är något mer än så.

Några tycker att det är äckligt att stå i sådana positioner tillsammans med sitt syskon, och andra menar att det är sexuellt laddat. De menar att de aldrig skulle göra något liknande med sitt syskon, oavsett hur mycket pengar de fick. Alla är dock överens om att man inte kan vara kär i sitt syskon.


När Benjamin fyllde 25 år postade Bianca en lång hyllningstext. "Benjamin. Han med stort B! Han som totalt förtrollar alla med sin charm, karisma, energi och hans fantastiska själ. Mannen i mitt liv fyller 25 år idag!", skriver hon och tillägger även:

"Utan dig fungerar jag inte! Säger du "gråt ej mera, det ska bli så bra. Kom ta min hand, här finns jag. Jag ger dig skydd nu för allt omkring dig. Och jag finns här, gråt inte mer." Då tror jag på dig. Hos dig är jag trygg och varm."


Efter denna post började spekulationer, som nu efter Vouge bilderna tagit fart igen, framförallt på plattformen TikTok.Vi kan i alla fall konstatera att hon älskar sin bror innerligt och deras band är obeskrivligt starkt.

Annons