Annons

Mamman klipper barnens flytleksak och löser ett vanligt problem - hennes idéer är fantastiska!

Annons

Flytande skumstänger, så kallade noodles, är inte bara för dina barn och poolen. De kan faktiskt användas för en rad olika DIY projekt runt om i huset. Här är några roliga och smarta sätt att använda skumstänger på ett effektivt sätt.

Flytande plastlåda

När du är ute och njuter av en varm sommardag i poolen, kan du unna dig med några kalla dryck. Bygg denna flytande frysbox med hjälp av pool-noodles och du kan alltid ha en iskall dryck vid din sida.

kylare

Tratt

Använd din pool-noodel som en extra lång tratt. Anslut den till din kran och kontrolllera flödet av vattnet! Det gör hushållsarbete så mycket lättare!

Nudel-1

Säkra mellanrum mellan dörrar

På vintern kan ditt hus kännas svalare och kyligare än vanligt eftersom det kalla vädret hittar sin väg genom dörrar eftersom isolering är inte rätt. För att förhindra detta, använd en pool-noodel för att fylla gapet mellan dörren och golvet.

poolnoodledoor2

Smal garage problem

Om du har en smal garage, kan det vara jobbigt att parkera bilen. Det kan vara svårt att ta sig ur bilen, eftersom du är rädd att banka bildörren mot väggen. För att skydda dina dörrar från repor och väggen, bygg denna garage-stötfångare.

Nudel-8

Växtstöd

Använd en pool-noodle som ett stöd för växter istället för en träpåle. Skär den på längden med hjälp av en kniv. Montera sedan runt den på växtens bas. Eftersom växten kommer växa längre, kan du lägga en till del för att stödja den extra tillväxten.

Nudel-9

Skydda dina stövlar

Stoppa in pool-noodels i dina stövlar för att bibehålla formen när du inte bär dem. Skär dem till höjden av varje stövel och placera dem inuti. Det är så enkelt!

Pool-Noodle-klots

Inga veck!

Montera en pool-noodle runt en hängare för att skapa en mjuk kurva. Häng sedan byxorna runt den för att slippa en veck i byxorna.

Nudel-10-716x1024

Skydda tårna

Om du ständigt krockar med tån på sängramen, prova då denna enkla lösning. Skär en pool-noodle och linda runt den på varje ben av din sängram. Om du går in i sängramen igen, kommer det inte skada lika mycket!

d856c8bc8a51ab5ea2e1dc48222faeb7

Titta på videon nedan för mer kreativa sätt använda barnens flytleksaker på.

Annons