Annons

Mormor försöker vika ett lakan genom att använda den ''enklaste'' tekniken och lämnar tittarna skrattande

Annons

Terri Estep Metz vet att hon inte är den enda som hatar att vika resårlakan. Nu menar hon att hon knäckt koden och räknat ut det bästa och enklaste sättet att göra det på. 

Efter att ha tagit ett resårlakan ut ur torktumlaren så bestämde sig Terri för att filma en snabb handledning för att visa sina lojala anhängare. "Idag kommer jag att visa dig det enklaste sättet någonsin att vika ett resårlakan" berättar hon till kameran.

Tekniken innebär att du lägger lakanet på golvet, lägger ett ben inuti, sitter ner i lakanet, hakar armarna inuti, ligger på lakanet och rullar över...

Det är verkligen en syn att se, och många tittare har sagt att de skrattade tills de grät. Tur att Terri hade på sig sina gymkläder!

I stället för att ge tittare en lyckad demonstration om hur man viker sina lakan, har Terri lyckats ge oss alla ett gott skratt.

Hustrun, mamman och mormorn från Indiana säger att hon älskar att skratta och lever för att få andra att skratta. Det är inte konstigt att hennes demonstration blir viral!


Annons