Annons

Pernilla handlade på ICA – det hon hittade bland bindorna får nu hela nätet att skratta

Annons

När Pernilla skulle handla på ICA i Barkarby i Stockholm lade hon genast märke till en produkt som inte alls verkade höra hemma med resterande sortiment. Bland bindorna så hittar hon någonting som gör henne frustrerad. Ica-butiken hade nämligen valt att placera chokladkakor bland bindorna.

Då ladda Pernilla upp en bild på ICAs Facebooksida i hopp om att slippa se detta nästa gång hon handlar hos ICA och kräver dessutom svar om deras beslut att placera choklad bland bindorna.


Så här stod det att läsa i hennes Facebook-inlägg:

”Hej Ica! Var precis och handlade hos er i Barkarby, och hittade choklad bland bindorna? Hur tänkte ni där? Varför skulle alla kvinnor som har mens vilja äta choklad? En vecka som för många upplevs som jobbig och inte alls är förknippad med att sitta och mumsa choklad.. och om vi nu skulle vilja ha choklad är vi fullt kapabla till att hitta till chokladavdelningen.. hoppas slippa se detta nästa gång jag handlar hos er!”

Inlägget har nu tagits bort, men hade dessförinnan 5000 kommentarer. Medan Pernilla tycker att placeringen var aningen smaklös, så tycker många andra att den var en rolig grej från Icas sida. Vad tycker du?

Annons