Annons

Dottern ser sin pappa sitta utanför mammans sovrum – tittar närmare och inser den hjärtskärande sanningen

Annons

När man gifter sig, avger man ett löfte att finnas där för varandra i nöd och lust, i medgång och i motgång. Det är ett löfte många glömmer med åren, men inte den amerikanska paret Jon och Marci Newman.

Parets 17-åriga dotter Mackenna tog en bild på sin pappa och lade upp på Twitter, som har rört tusentals till tårar med sitt starka budskap.

I oktober fick hennes mamma Marci beskedet om att hon fått cancer i sköldkörteln och påbörjade en strålningsbehandling. Det innebar att hon var tvungen att vara ensam i sovrummet. Men helt ensam var hon inte. Hennes make Jon kom nämligen på ett sätt att stötta sin fru, utan att utsättas för strålningen själv.

”Min mamma måste vara isolerad i rummet på grund av sin strålningsbehandling, så min pappa har satt upp ett bord utanför hennes dörr så att han kan hålla henne sällskap och jag gråter”, skriver Mackenna på Twitter.

Dottern säger att hennes pappa sitter utanför mammans rum ganska ofta.

”Jon följer med till varje läkarbesök varje blodprov, varje operation, varje strålning. Och som ni kan se försöker han vara så nära min sida som möjligt, även om det inte alltid är så lätt”, säger Marci till brittiska The Independent.


Sedan Mackenna publicerade bilen i mitten av april har den fått mer än 8 000 delningar. Många användare uttrycker sina sympatier för familjen, och meddelar att detta ”seriöst kan vara det sötaste jag någonsin har sett”.

Detta är förmodligen det bästa vi har sett på länge. Ett lysande exempel på vad kärlek och äktenskapet handlar om. Dela gärna vidare denna historia med dina vänner!

Annons