Annons

Passagerarna får sitt livs chock när piloten gör detta efter en kvinnas begäran

Annons

Den här berättelsen har cirkulerat på internet ett tag, och den är lika rolig varje gång. När vi människor ser något konstigt kan vi vara snabba att döma andra. Denna berättelsen visar hur fel det kan gå då. 

"En kvinna skulle flyga mellan Seattle och San Francisco.

Men på grund av ett oväntat fel i flygplanet fick piloten order om att genast försöka mellanlanda. Valet föll på Sacramento, en flygplats som låg längs vägen.

Flygpersonalen förklarade att det skulle bli en rejäl försening. Om passagerarna ville hoppa av planet så fanns det möjlighet att gå ut på flygplatsen och sträcka på benen i 50 minuter, innan planet skulle lyfta igen. 

Alla passagerare reste sig ur sätena och gick ut från flygplanet. Alla utom en kvinna. 

En man som var påväg förbi henne i gången uppmärksammade att kvinnan satt kvar. Han förstod också att kvinnan var blind, eftersom hennes ledarhund låg vid sätet.

Han insåg också att kvinnan måste ha rest samma sträcka flera gånger tidigare, eftersom piloten tilltalade henne vid förnamn.

Piloten kom nämligen fram och frågade: ”Kathy, vi kommer behöva stanna i Sacramento i nästan en timme, skulle du vilja kliva av och sträcka på benen?”

Den blinda kvinnan svarade: ”Nej tack, men Buddy vill säkert gå en promenad”

Övriga passagerare befann sig i gate-området när de plötsligt fick syn på piloten som kom ut från planet.

Och samtliga blev knäpptysta och chockade när de såg hur deras pilot kom ut med ledarhunden. Som om det inte vore illa nog hade piloten även mörka solglasögon på.

Passagerna blev som galna och nu ville de inte längre bara hitta ett nytt flygplan att åka vidare med, de ville också byta flygbolag!"

Man kan lära sig två saker från denna berättelse;

1 - Saker och ting är inte alltid som de verkar vid första anblicken!

2 - Dela gärna vidare denna historia, för en dag utan skratt är en bortkastad dag.

Annons