Annons

Sjuksköterska från Vietnam tipsar om att få nyfödda att somna och föräldrar kan inte tacka henne nog

Annons

u älskar ditt barn. Det ögonblick du tar ditt barn från sjukhuset är väldigt speciellt. Dock är den ständiga kampen att få dem att sova alltid närvarande, och ibland kan det tyckas att du har provat allt!

Nu hjälper en vietnamesisk sjuksköterska föräldrar runt om i världen. Hon visar oss en helt ny metod. Lê Thi Ánh är en nybliven mamma som delar samma frustration som alla andra. Då kom hon upp med tre enkla steg för att få en glad, sovande bebis.


Först och främst behöver du ett vanligt rent och torrt badlakan. Det är viktigt att handduken är ren och torr. Du kan även tvätta det med allergivänligt tvättpulver.

Nu är det dags att rulla in din bebis! Börja med att lägga dem på deras högra sida. Rulla handduken upp om deras sidor. En del av handduken ska stödja huvudet. Stoppa in resten under deras vänstra och över höger hand. På det sättet kan de "krama" handduken.


Det sista steget är ännu enklare. Allt du behöver göra är att uppmuntra ditt barn till att somna. Denna handduks-kokung kommer göra det enkelt. Klappa ditt barns rygg långsamt och försiktigt. Du kan även sjunga för dem om du vill.

Se så fort de somnar in till drömmarnas land!

Annons