Annons

Poliser intervjuar en grupp med våldtäktsmän. De blir chockade av vad de söker efter i ett potentiellt offer

Annons

Genom våldtäktsmannens ögon.

En grupp med våldtäktsmän som sitter i fängelse intervjuades om vad de söker efter i ett potentiellt offer och här är några intressanta fakta:

1] Det första som män tittar på när de letar efter ett potentiellt offer är frisyren. Det är mest sannolikt att de går efter en kvinna med en hästsvans, hårbulle, fläta, eller en frisyr som lätt kan gripas tag i. Det är också sannolikt att de gå efter en kvinna med långt hår. Kvinnor med kort hår är oftast inte deras offer.

2] Den andra saken män tittar på är kläder. De letar efter kvinnor som har kläder som lätt kan tas av. Många av dem bär med sig en sax för att kunna klippa kläderna.

3] De letar också efter kvinnor som använder sina mobiler, som rotar i sina handväskor, eller gör andra aktiviteter när de går för att de lätt kan bli övermannade.

4] Stället kvinnor oftast förs bort ifrån/är attackerade på är mataffärernas parkeringsplatser.

5] Andra ställen är kontorsparkeringsplatser/garage.

6] Tredje stället är offentliga toaletter.

7] Grejen med dessa män är att de funderar på att attackera en kvinna och snabbt flytta henne till en annan plats där de inte behöver oroa sig för att åka fast.

8] Om du kämpar emot i någon form blir de avskräckta eftersom det bara tar en minut eller två för dem att inse att det inte är värt att gå på dig eftersom det är tidskrävande.

9] Dessa män sa att de inte skulle gå fram till kvinnor som har paraplyer eller andra liknande föremål i sina händer som kan användas på distans.

10] Nycklar är inte avskräckande eftersom du måste komma riktigt nära angriparen för att använda dem som ett vapen. Så tanken är att övertyga killarna om att du inte är värd besväret.

SAKER SOM VI BÖR KOMMA IHÅG:

1] Om någon följer efter dig på en gata eller i ett garage eller följer dig till en hiss eller trappuppgång, titta i deras ansikten och fråga dem en fråga, t.ex. vilken tid det är, eller börja småprata med dem: visste inte att det var så kallt här ute, vilken dålig vinter vi har. Nu när du har sett deras ansikten och kan identifiera dem kommer de att tappa intresset.

2] Om någon kommer mot dig, håll ut händerna framför dig och skrik Stopp eller Stanna! De flesta våldtäktsmännen som mannen talade med sa att de skulle lämna en kvinna ensam om hon skrek eller visade att hon inte var rädd för att slå tillbaka. Än en gång så letar de efter ett ENKELT byte.

3] Om du bär pepparspray (denna instruktör var en stor förespråkare för det och bär det med sig vart han än går,) skrik JAG HAR PEPPARSPRAY och visa upp den för det kommer att vara avskräckande.

4] Om någon tar tag i dig, kan du inte slå dem med styrka, men du kan göra det genom att överlista dem. Om de tar dig runt midjan bakifrån, nyp angriparen antingen under armen mellan armbågen och armhålan eller på övre innerlåret - HÅRT. En kvinna som satt på den här killens lektion berättade att hon nöp en kille som försökte våldta henne under armarna och var så arg att hon nöp igenom huden och slet ut muskeltrådar så att killen behövde sys. Försök att nyp dig själv på dessa platser så hårt du kan; Det gör riktigt ont.

5] Efter första slaget, försök alltid att träffa ljumsken. Jag vet efter en hemsk upplevelse att om du slår en killes ljumske är det oerhört smärtsamt. Du kanske tror att du kommer att reta killen och göra att han vill skada dig mer, men dessa våldtäktsmän berättade för vår instruktör är att de vill ha kvinnor som inte orsakar dem en massa problem. Börja orsaka problem, och han går därifrån.

6] När killen tar tag i dig, ta hans första två fingrar och böj dem bakåt så långt som möjligt med så mycket tryck som möjligt. Instruktören gjorde det på mig utan att trycka hårt och jag hamnade på knä och båda knogarna knäcktes hörbart.

7] Naturligtvis gäller fortfarande sakerna som vi alltid hör. Var alltid medveten om din omgivning, ta med dig någon om du kan och om du ser att någon beter sig konstigt, avfärda inte det utan följ dina instinkter. Det kan kännas lite dumt just då, men det skulle kännas mycket värre om killen verkligen började bli problem.

SLUTLIGEN, KOM IHÅG DESSA OCKSÅ…

1. Tips från Taekwondo: Armbågen är den starkaste punkten på din kropp. Om du står tillräckligt nära för att använda den, gör det.

2. Lärde mig detta från en turistguide i New Orleans: om en rånare ber om din plånbok och/eller handväska, GE DEN INTE TILL HONOM. Kasta bort den ifrån dig själv … chansen är större att han är mer intresserad av din plånbok och/eller handväska än dig och kommer att gå mot plånboken/handväskan. SPRING JÄTTESNABBT ÅT ANDRA HÅLLET!

3. Om du någonsin kastas in i bagageutrymmet på en bil: sparka ut bakljusen och stoppa armen i hålet och börja vifta som en galning. Föraren kommer inte att se dig men alla andra kommer. Detta har räddat liv.

4. Kvinnor tenderar att hoppa in i sina bilar efter shopping, efter att ha ätit, efter arbete, etc. och bara sitta där (skriva checkar eller listor etc.) GÖR INTE DETTA! Rånare kommer att hitta dig, och detta är ett gyllene tillfälle för dem att sätta sig på passagerarsidan, sätta en pistol mot ditt huvud och berätta var du ska köra. DIREKT NÄR DU SÄTTER DIG I BILEN OCH STÄNGER DÖRREN, KÖR IVÄG.

5. Några anmärkningar om att hoppa in din bil på en parkeringsplats eller ett garage:

a. Var medveten om din omgivning: titta runt bilen eftersom någon kan gömma sig på passagerarsidan, titta in i din bil, på golvet på passagerarsidan, och i baksätet. (GÖR DETTA ÄVEN NÄR DU ÅKER MED TAXI).

b. Om du står parkerad bredvid en stor skåpbil, stig in i din bil från passagerarsidan. De flesta seriemördarna attackerar sina offer genom att dra in dem i sina skåpbilar medan kvinnorna försöker att sätta sig i sina bilar.

c. Titta på bilen som står parkerad på förarsidan och passagerarsidan av din bil. Om en man sitter ensam i en bil närmast din bil borde du kanske gå tillbaka till köpcentret, eller arbetsplatsen, och be en vakt/polis att gå tillbaka ut tillsammans med dig. DET ÄR ALLTID BÄTTRE ATT VARA PÅ DEN SÄKRA SIDAN. (Det är bättre att vara paranoid än död.)

6. Ta ALLTID hissen istället för trapporna. (Trapphus är fruktansvärda platser att vara ensam på och är den perfekta platsen för brott).

7. Om rånaren har en pistol och inte kontrollerar dig, SPRING ALLTID IVÄG! De kommer bara träffa dig (ett rörligt mål) 4 av 100 gånger; Och även då är det mest sannolikt att det INTE KOMMER ATT VARA ett vitalt organ. SPRING!

8. Kvinnor försöker alltid vara sympatiska: SLUTA UPP MED DET! Du kan bli våldtagen, eller mördas. Seriemördaren Ted Bundyvar var en snygg, välutbildad man, som ALLTID spelade på intet ont anande kvinnors sympati. Han gick med en käpp eller haltade och frågade ofta "om hjälp" att ta sig in i sitt fordon eller om hjälp med sitt fordon, och kidnappade då sitt nästa offer.

Vänligen DELA detta med alla kvinna du känner. Det är viktigt att vara medveten om detta. Medan vi alla ber och hoppas att vi aldrig hamnar i sådana situationer lever vi i en värld där det finns galna människor.

Det är bättre att vara på den säkra sidan. Detta kan faktiskt rädda liv, så sprid ordet!

Annons