Annons

Stjärnviltvårdare möter sina gamla gorilla vänner - förvänta dig en hjärtevärmande överraskning när hans fru presenteras!

Annons

Mångmiljonären och viltvårdaren Damian Aspinall ville presentera sin nya fru Victoria för två av sina gamla vänner, men han hade aldrig väntat sig att hans gamla vänner skulle stjäla hustrun ifrån honom. Särskilt inte med tanke på att vännerna är gorillor.

Han hade uppfostrat två gorillorna från att de var små, Djalta och Ima, till de blev 12 år gamla och redo att släppas fri i djungeln. Fyra år senare var det dags för en återförening med sina gamla vänner i deras naturliga livsmiljö.


Dessutom ville Damian introducera sina två gamla vänner till sin hustru Victoria. Damian visste att Victoria inte hade samma erfarenheter med gorillor och han visste inte heller vad gorillorna skulle tycka om henne eller hur de skulle ta emot henne. 

Damian Aspinall driver en stiftelse och har under flera års tid sett till att hundratals gorillor har kunnat få återvända ute i det fria i djungeln. Innan de släpps fria skapas ett personligt band och Damian längtade till att få träffa sina vänner igen.

Paret nådde äntligen fram till gorillornas nya hem. De var till en början inte allt förtjusta att människor befann sig i deras territorium. Sakta med säkert visade det sig att gorillorna var tacksamma för Damian och välkomnade honom tillbaka. 


Damians fru då? Titta på klippet här nedan för att se deras första möte… utan att avslöja för mycket så är det ett möte ingen kommer att glömma.

Annons