Annons

Arbetare hitta en hopplös hund på järnvägen med 3 krossade ben – men titta vad som hände sen

Annons

Arbetare hittar övergiven hund på en tågräls, med 3 brutna ben kör de honom i ett akut läge till en 5 timmar lång operation.

Jag lyckas alltid bli förvånad över hur starka många hundar kan vara i farofyllda situationer.

Människor klarar oftast inte av att bli skadade. Smärtan brukar ta över och orsaka att de svimmar, eller så fortsätter den och blir mer intensiv. Men en hund? Om de upplever smärta på samma intensiva nivå, brukar de ofta gny och gnälla men oavsett vad så tar de sig igenom det. De har en viljekraft som inte kan knäckas. Lilla Deepak erhåller precis den här viljekraften.Han blev hittad på sidan av en tågräls efter att ha kommit i vägen för ett tåg i snabb hastighet. Tre av hans ben blev krossade.

Deepak kunde uppenbarligen inte gå efter en sådan allvarlig olycka. Han var praktiskt taget helt hopplös. Där satt han vid sidan om sin olycksplats och måste ha hoppats på att någon skulle hitta honom. Vi tackar gud för att någon gjorde det.

När några arbetare hittade honom, så förväntade de sig inte att han skulle överleva men ringde efter hjälp ändå. Animal Aid kom då till undsättning och i ett akut läge körde honom in till en 5 timmar lång operation.

Hans tre skadade ben var tvungna att amputeras men det stoppade inte lille Deepak. Istället för att bli förhindrad av sin skada, lever Deepak nu som en glad liten valp! Han är precis som en valp ska vara och älskar sitt nya liv nu när han blivit räddad.

Annons