Annons

Den unga skridskoåkaren glider ut på isen och vinkar till mamma innan hon stjäl showen med bedårande rutin

Annons

Vad som är så anmärkningsvärt med barn är hur snabbt de kan lära sig nya färdigheter. Från att lära sig språk till simning är det otroligt att se små barn prova något nytt för första gången och snabbt behärska det, men det är något som många av oss saknar som vuxna. Även om inte alla barn har möjlighet att åka skridskor, är sporten inte olik barn som lär sig simma för första gången genom att de helt enkelt behöver lära sig en rad rörelser, och snart nog kommer de kunna göra vad det än är de försöker lära sig.

Det måste ha varit fallet för en 3-åring vid namn Brynn Cartagena. Redan 2014 laddade hennes mamma Valerie Cartagena upp en video på YouTube där Brynn uppträdde i en skridskotävling vid 3 års ålder. Hennes rutin är inte bara helt bedårande, med tanke på att hon är så liten, utan hennes rörelser är också lämpliga för någon i den åldern och skicklighetsnivån, vilket gör rutinen till en lång avvikelse från de olympiska rutinerna vi normalt ser på TV. Det faktum att hennes rutin utspelar sig till "The Muffin Man"-barnramsan bidrar bara till den övergripande sötheten.


Men det som gör Brynns rutin ännu mer framgångsrik är att tävlingen ägde rum bara åtta veckor efter att hon lärt sig åka skridskor! Brynn tog till och med hem förstaplatsen. Videon har sedan dess spridits över internet och fått över 1,7 miljoner visningar. Det visar att om bara vuxna var lika orädda som Brynn och gav något nytt, skulle vi alla säkert vara mycket mer självsäkra och ha mycket mer färdigheter.

Se klippet nedan:

Annons