Annons

Rolf är världens mest piercade man och har 278 metallföremål i sin penis, titta nu när han tar av sig byxorna

Annons

En man visade upp sina horn som han hade implanterat under huden under den International Brussels Tattoo Convention i Bryssel i helgen.

Tyske IT-teknikern Rolf Buchholz, som har ett världsrekordet för den mest piercade mannen, var en av hundratals som deltog i evenemanget som hölls i Belgien mellan 8-10 november, skriver brittiska Mirror.

På det årliga evenemanget ser man tatuerade, piercade och kroppsmodifierade människor som visar upp sina prydnader, medan andra kan välja att få lite nytt bläck från prisbelönta tatuerare.

Alla tatueringar som erhållits vid evenemanget kan delta i en tävling, med priser som delas ut för "bästa hantverk" och "bästa uppträdande".

Naturligtvis har de flesta av dem som deltar i evenemanget sina egna imponerande kroppsmodifikationer att visa upp - Rolf Buchholz lyckades sticka ut på grund av hans horn, som kostade cirka 18 700 kr att implantera.

Förutom hans hudimplantat har Rolf hela 480 piercingar, varav 278 är i hans penis.

Tysken har dessutom tatuerat sina ögon svarta.


I en intervju 2017 avslöjade Rolf att metallen inte kommer i vägen för hans sexliv och förklarade:

– Det är inget problem alls. Om det hade varit det, så hade jag gjort mig av med dem för länge sedan.


94 piercings vid munnen

Han har också 94 runt munnen och i läpparna, vilket måste göra att äta är ganska svårt. Men Rolf säger att de enda problemen som han verkar uppleva hävdar han uppstår på flygplatser. Men kanske inte av det skälet du skulle tänka dig.

Rolf hävdar att han nekades tillträde till Dubai, i 2014, på grund av hans ovanliga utseende, skrev NY Post.

– De trodde jag sysslade med svart magi, berättar Rolf. 

Vad tänker du om det här? Gör Rolf rätt som följer sin dröm, eller är det galenskap? Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet på Facebook.

Annons