Annons

Bianca Ingrossos julkalender kritiseras - ''En flopp! Får en rabattkod i en av luckorna!'

Annons

Under onsdagsmorgonen lanserade Bianca Ingrossos sminkföretag en julkalender. Knappt två timmar efter släppet var det slut på julkänslan. Kalendrarna tog slut och bolaget var 36 miljoner rikare, skriver sajten Breakit på torsdagen.

– Ni sålde på riktigt slut på hela julkollektionen på mindre än två timmar, skriver Bianca Ingrosso till sina följare och tackar för responsen.


Bianca har beskrivit kalendern på sin story och säger
- "den är värd så mycket mer pengar än vad den kostar - sjukt mycket mer och det är verkligen produkter som vi älskar. Vi har fått göra vår dröm kalender!”

På sociala medier haglar nu kommentarer från besvikna kunder som har hunnit få hem produkten. Många säger sig vilja skicka tillbaka sina paket och kalendern beskrivs som pinsamt dålig och alldeles för dyr i relation till innehållet.Kalendern kostar 1795 svenska kronor på Caias hemsida och ska innehålla ett värde på över 3000 kronor… Men är den värd så mycket?
Misslisibel (Lisa Jonsson) har en årlig tradition där hon öppnar julkalendrar från olika märken på sin YouTube kanal. Hon släppte idag video på när hon avslöjar innehållet på Caias adventskalender. Hon är INTE så imponerad och det är inte konsumenterna heller. Så här skriver några i kommentarsfältet:”Oj vilken tur att jag inte beställde denna kalender. En flopp””Snacka om att Caia gjort falsk markandsföring hahahah, står att det ska vara en adventskalender till julen men det är snarare ett aprilskämt…””den ska vara värd flera tusen och vara WOW, men de ger ut en RABATTKOD i en av luckorna? Har ju redan lagt så sjukt mycket pengar på kalender och de ger mig en rabattkod på 20%??? Ett skämt hahahaha.”
I tjejgruppen Honey & the bees på Facebook diskuteras innehållet. Även där är man väldigt besvikna och flera har bestämt sig för att skicka tillbaka kalendern efter att ha sätt Misslisibels youtube-video. Så här lyder några av kommentarerna under det inlägget: 

”Asså såg misslisibells youtube video. Sämsta kalendern jag sett? Är så besviken och ska få hem den ikväll”
”Fyfan vilken besvikelse, vadå värde 3000kr? Är ”silkespåsarna” inkluderade i priset då? Kan köpa allt på Ullared”

” Haha sen går Bianca ut på insta och ber alla vänta till 1 december för att öppna tillsammans med henne....Smart drag. För då är dom 30 dagars rätt till retur borta.”


”Detta är största anledningen till att jag alltid väntar på att alla andra slösar sina pengar på influensers kollektioner av alla slag slipper jag själv bli besviken och sitter där nöjd med att jag inte spenderade en krona på skit”


I en konversation mellan Caia och en konsument förklarar Caia att man inte kan returnera en öppnad förpackning varpå konsumenten svarar:


"Nej okej då har jag kvar den! Jag vill bara säga - och hoppas du kan framföra detta vidare - att jag gjort ett inlägg i honey and the bees (en tjejgrupp på facebook” och det är flera hundra som håller med om att denna kalender är under all kritik med tanke på vad den kostade. För mig spelar det ingen roll eftersom jag öppnat och betalat den redan men tycker supersynd om det finns yngre tjejer som sparat undan till denna kalender och får hem detta! Vill ni ha mer feedback får ni gärna kika på inlägget då det fortfarande är många som skriver där! Hoppas det blir bättre nån annan gång.
"

Vad tycker ni? 

Annons