Annons

10 tjejtyper du garanterat stöter på under en kväll på krogen

Annons

De som syns och hörs mest, fnissar, tar selfies eller de som gråter sig genom utekvällen – ja, där har vi bara några av de olika tjejtyper som hänger på nattklubbarna.

1. Tårfällaren  

Hon har precis blivit dumpad av sin pojkvän, alternativt just fattat ett drastiskt beslut utan att tänka efter och gjort slut med honom. Vännerna har efter många om och men lyckats få med tjejen till krogen och övertalat henne om att kvällen kommer bli C4040-108 den bästa på länge. Det går dock knappt en timme innan hon får syn på sitt nya ex på dansgolvet, tafsandes på någon brud som har ”allt hon inte har”. Resten av natten kantas av tårar och hon lämnar stupfull och med kletigt smink.

giphy

2. Mobil-junkies

De här tjejerna går absolut inte att missa. De ser ner så mycket i mobilen under kvällen att de slutar upp lika kutryggade som Quasimodo från Ringaren i Notre Dame. Sms, Facebook, Snapchat och

M70-101Instagram (lägg till Twitter) är mer intressant än att socialisera sig med världen runt omkring. Har du tur ser de upp från skärmen för att hälsa, men bara kanske, de föredrar hellre en konversation någonstans i cyberspace.

giphy-1

3. Bästisarna

Tjejerna som känt varandra sedan barnsben, ofta ett gäng på två personer, sällan tre. De äntrar krogen med lagom mycket alkohol i kroppen, lite tisslande och tassande. Första anhalt är baren, sedan dansgolvet, efter det toaletten och ja – sätt det på repeat. De vill ha kul, häng på dem om du vill, fast räkna med en hel del tjejsnack för de är förmodligen ute på en girl’s night out.

giphy-2

4. Skrattisarna 

Visst, det är roligt att ha kul. Men de här tjejerna tar det till en helt ny nivå genom att skratta konstant hela kvällen lång. Utan paus (mest bara när de dricker). De skrattar åt exakt allt, oavsett om det verkligen är kul eller inte. Du kanske står ut en timme, sedan är det nog bäst att söka upp annat folk..

giphy

5. Dansarna

Du hittar dem på dansgolvet, så klart. Det är där alla killar flockas runt tjejerna som dansat i flera år och njuter av att visa upp sina moves framför en skara beundrare och avundsjuka tjejer. De står inte på dansgolvet, nej, de står på det aningen upphöjda podiet till DJ-båset. De måste ju synas.

giphy-1

6. Ältaren

Bruden som klagar sig genom festligheterna och är missnöjd med sitt umgänge, sina kläder och vilken musik som spelas. Hon är sur för att ingen ser åt hennes håll och vill egentligen bara gå hem. Pronto.

giphy-2

7. Haffarna

Tjejerna som bara är ute efter en enda sak: att haffa ett ragg innan de lämnar nattklubben. De är diskreta, letar noga efter snyggingen de söker och flörtar utan att verka för på. Förmodligen är de mästarnas mästare på att manipulera. Kvällen slutar alltid hemma i någons lägenhet.

giphy-3

8. Bekräftelse-junkies

De här tjejerna kan inte leva utan att livnära sig på bekräftelse och uppmärksamhet från andra. De gör allt för att synas och höras, de har inga gränser och gör vad som helst för lite uppmärksamhet. Var försiktig, de är luriga.

giphy-4

9. De med ljuva stämmor

Det tjejgäng du ser på dansgolvet eller vid ett VIP bås är helt inne i sin egna värld. De shottar, dricker champagne och har mer kul är de mesta. Sjunger, det gör dem också – högt och i kör fast inte med så ljuva stämmor. De kör sing along till alla gamla godingar och sjunger med även när de inte kan texten.

giphy-5

10. Tål ingen sprit 

Sist men inte minst finns det ju tjejerna som i princip inte tål någon sprit alls. De blir stupfulla på fyra cider och tillbringar resten av kvällen på krogtoaletten. Å andra sidan, billig fylla, men en rolig natt går dem förbi. Dagen efter mår de som kungar medan alla andra låst in sig i sina mörka hem.

giphy-6

Annons