Annons

De har precis varit på semester. Här är 19 OTROLIGA klagomål som resenärer har skickat in

Annons

Denna artikel är baserad på 19 faktiska klagomål som Thomas Cook har fått.

Scenario: Du anländer till hotellet och upptäcker att du har glömt att packa solkrämen. Vilken idiot! Vi har alla upplevt det. Men vissa tar reseidioti till det yttersta. En undersökning skickades ut till kunder till Thomas Vacations and the Association of British Travel Agents avslöjar hur dumma vissa resenärer kan vara.


1. Under min resa till Goa i Indien, blev jag äcklad när jag upptäckte att nästan alla restauranger serverar curry. Jag gillar inte kryddstark mat.

2. Min fästman och jag bokade ett rum med två sängar, men placerades i ett rum med dubbelsäng. Jag håller er nu ansvariga för att jag är gravid, vilket inte skulle ha hänt om vi fått det rum vi bokat.


3. Vi åkte på semester till Spanien och hade problem med taxichaufförerna eftersom alla var spanjorer.

4. Vi bokade en utflykt till en vattenpark, men ingen sa att vi var tvungna att ta med egna badkläder och handdukar. Vi antog att det ingick i priset.

5. Stranden hade för mycket sand. Vi var tvungna att tvätta allt när vi kom tillbaka till rummet.


6. Vi tyckte inte sanden var som sanden i broschyren. Sanden såg vitare ut där. I verkligheten var den lite gulare.

7. Det är slött av affärsinnehavarna i Puerto Vallarta att stänga på eftermiddagarna. Jag behövde ofta köpa saker under siestan den borde vara förbjuden.

8. Ingen berättade att det fanns fiskar i vattnet. Våra barn blev rädda.

9. Trots att det stod i broschyren att köket var fullt utrustat, fanns det ingen äggskivare.

10. Jag tycker man borde förklara i broschyren att de lokala mataffärerna inte säljer riktiga kakor, som till exempel pepparkakor. Vad ska man nu ha till eftermiddagskaffet?

11. Vägarna var så skumpiga att vi kunde inte läsa guideboken på väg till hotellet. Detta gjorde att vi inte kände till saker som hade gjort vår resa mycket roligare.


12. Det tog oss nio timmar att flyga från Jamaica till England. För amerikanerna tog det bara tre timmar att komma hem. Det är orättvist.

13. Jag jämförde vår enrumslägenhet med våra vänners trerumslägenhet och vår var betydligt mindre.

14. Det stod i broschyren inga frisörer på hotellet. Vi är tre stycken trainee-frisörer, är det okej att vi bor på hotellet?


15. Det var så många spanjorer där. Receptionisten pratade spanska och maten var spansk. Ingen hade informerat oss att det skulle vara så många utlänningar där.

16. Vi var tvungna att stå i kö utomhus för att komma med båten, och där fanns ingen luftkonditionering.


17. Det är er plikt som researrangörer att informera om högljudda eller stökiga gäster före resan!

18. Jag blev biten av en mygga. Det stod inget om myggor i broschyren.

19. Det borde inte vara tillåtet att sola topless på stranden. Det var väldigt distraherande för min man som bara ville ta det lugnt.

DELA gärna med dina vänner som snart ska åka på semester!

Annons