Annons

Einár: Flickvännens första ord efter mordet

Annons

Drygt en vecka har gått sedan Einár (Nils Grönberg) 19 år, sköts till döds. Mordet har berört hela Sverige och nu väljer flickvännen Alexandra att dela med sig om sorgen på Instagram.
”För en vecka sen fick himlen hämta hem sin finaste ängel.
För en vecka sen blev jag bestulen på min bästavän, mitt livs kärlek och den mest guldhjärtade personen jag känt i hela mitt liv.” börjar raderna under Alexandras inlägg.

Einár och Alexandra Torgrip har varit ett par en längre tid, och varit vänner sedan de var små. Hon skriver i inlägget om alla minnen de skapat tillsammans under förhållandet och berättar hur stolt hon är över honom.

"För en vecka sen fick himlen hämta hem sin finaste ängel.

För en vecka sen blev jag bestulen på min bästa vän, mitt livs kärlek och den mest guldhjärtade personen jag känt i hela mitt liv.

Min saknad för dig är obeskrivlig och jag kommer aldrig kunna acceptera att du inte lever kvar med mig. Alla minnen vi skapat och alla vi hade kvar att uppleva, men inte mer hann. Du höll ditt huvud så högt intill det sista, hanterade alla motgångar med klass och det kan ingen nånsin ta ifrån dig.

Du har berört hela svenska folket och du ändrade stämningen i varje rum du satte din fot i. Du skapade vad som idag är svensk musik.

Du öppnade alla dörrar och bröt dig igenom dom som du ej kunde få nyckeln till. Finns inte en enda sekund du var rädd för att vara dig själv och du lärde mig att älska mig själv och ta vara på allt jag har omkring mig. Du har lärt mig allt jag kan och skapat karaktären jag är idag. Du behandlade och tog hand om mig som en prinsessa och gav mig mer än vad nån tjej nånsin skulle kunna drömma om.

Mitt hjärta blöder och att jag inte kan göra nått för att få dig tillbaka förstör mig.

Men jag lovar att ta hand om allt, allt du ville göra, se allt du ville se och uppnå det du inte hann själv.

Ord kan inte beskriva nånting. Verkligen ingenting alls. Jag saknar dig så mycket och jag älskar dig ännu mer.

Spara lite plats åt mig tills min dag är kommen. Vi ses snart, flyg högt och THE SKY ISN’T THE LIMIT.

Ska göra dig så stolt. ❤️

Gud förlåt och bevara honom.

Din Alexandra ❤️"

Flera väljer att skicka kärlek i kommentarsfältet, här är några av alla tusentals kommentarer:

Han är din skyddsängel, alltid med dig!


Kämpa kämpa!! Han är med dig varje sekund!

Annons