Annons

Emilio Ingrosso sätter ner foten efter dödshoten mot dottern Bianca

Annons

Emilio Ingrosso ryter ifrån efter hatstormen mot dottern. I ett inlägg på Instagram skriver han att Bianca mordhotats – i samband med kritikstormen efter Caias julkalender.

Den senaste veckan har det stormat missnöjde bland konsumenter av Caia Cosmetics. Företaget kritiserades för sin julkalender och menade på att den inte höll måttet och inte innehöll ett värde av 3 000 kronor som marknadsförts av Caia och framförallt Bianca Ingrosso som är ansiktet utåt. Konsumenter känner sig oerhört lurade.

Bianca Ingrossos svar efter kritiken mot Caia

Efter att kritiken uppmärksammats gick Bianca ut för att be om ursäkt. I en story på Instagram sa hon:

– Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till alla er som är besvikna över innehållet, vi har verkligen gjort vårt absolut bästa för att göra en så bra julkalender som möjligt till ett rimligt pris så att alla skulle ha möjlighet att kunna köpa den här julkalendern.

Hon fortsatte:

– Det var längesedan jag var så här ledsen, och det är inte för att det är synd om mig utan det är för att jag tycker det är så tråkigt att det finns människor där ute som tror att vi har några avsikter som inte finns. Det är väldigt tråkigt.

Emilio Ingrosso sätter ner foten efter allt hat mot Bianca

”Det räcker nu!


Jag förstår att man kan bli besviken på en produkt. Jag förstår att den kändes dyr och att man inte fått det man hoppades på. Bianca skulle aldrig någonsin lura ngn medvetet. Aldrig. Det vet vi som känner henne och det förstår alla som driver eget företag med någon heder i sig. Det är inte så man bygger ett varumärke. Det är så dumt att det inte är klokt! CAIA är Biancas bebis, hennes allt. Det finns ingenting på denna jord hon brinner mer för eller älskar mer. Den innefattar även alla hennes kunder. Hon dör för dem alla.Hon är nu fullkomligt begravd i hat och hot, hon blir anklagad för den ena orimliga saken efter den andra. Politiken i Sverige påstås hon nu vara skäl till, miljöfrågor och arbetslöshet. Det RASAR in hat och min älskade fina dotter är stark, starkare än många andra men detta är inte rimligt! Är det ok att ett helt land mobbar en 26 årig tjej? Självklart inte. Så jag ber er. Som pappa och människa. Se henne, hon är en vanlig tjej, precis som din syster eller dotter. Med ett hjärta och känslor precis som du har! Det hat du bär på ska inte hällas över på henne. Det får du ta hand om själv. Hon har förstått ert missnöje och CAIA som företag får lösa detta på ett företagsmässigt vis. Men privata Bianca. Snälla låta henne vara nu. Hon drunknar, hon kvävs. Just i detta nu. Kan ni alla bara låta henne hämta andan. Vi pratar om en julkalender. En julkalender, inget annat.”


I kommentarsfältet kan vi se kommentarer från flera som också skickar kärlek. Bland annat Åsa Ingrosso som skriver ”Älskade Bianca! Vi vet vem du är. Vi känner dig och älskar dig mest av allt.”

Emilio tror att mycket av hatet och hotet bottnar i avundsjuka, det säger han i en kommentar till Aftonbladet. Han ifrågasätter även syftet med folks hat och hot.

”Jag undrar om målet är att knäcka henne psykiskt? Skulle dessa människor må bättre då. Skulle det kännas skönt för dem om hon blev av med sin framgång?”, skriver Emilio Ingrosso.

Annons