Annons

Efter anklagelserna: Gunilla Persson kritiserar Jenny Strömstedt och Leif GW Persson

Annons

Dispyten mellan Gunilla Persson och Leif GW Persson är inte över än. Den här gången går Gunilla Persson inte bara till angrepp på GW, utan även hans kollega Jenny Strömstedt. 

Det är säkerligen ingen som har missat dispyten mellan dessa två. GW uttryckte sig personligen om Gunilla Perssons brott och det fick henne att gå i taket.

För den som inte minns kanske det är på sin plats för ett lite uppfriskande av minnet.


Under TV4-programmat ”Brottsjournalen” uttalade sig den kände kriminologen och författaren om Gunilla Persson problem med rättvisan.

Han nämnde bland annat det bidragsbråk som Hollywoodfrun varit inblandad i, vilket resulterat i att Försäkringskassan kräver henne på närmare 400 000 kronor, och för att ha stulit ett par solglasögon från en exklusiv butik i Florida, USA, rapporterar Aftonbladet.


Hollywoodfrun friades från sina anklagelser. Och faktum var att hon hade friats från allt detta redan innan TV4:s program sändes – och detta har nu fått Gunilla Persson att brinna till ytterligare en gång. Men denna gång drog hon med Jenny Strömstedt i attacken.

 – Han sitter på det här ”Brottsjournalen” och sprider lögner och nedgraderar mig länge. Han far med direkta lögner och säger att jag ska bli arresterad när jag kommer hem till Sverige. Då har jag redan gjort fyra shower i Sverige. Det är otroligt att man är så dåligt påläst som journalist, hon sitter där och håller med honom, skrattar, flinar och flåsar, säger Gunilla Persson i programmet ”Svenska Hollywoodfruar– I fokus”.

Strömstedt får ytterligare en känga av Gunilla Persson.

– Hon borde ha läst på bättre om hon var en bra journalist, vilket hon säkert är, men i det här fallet var hon det inte, säger Gunilla Persson i programmet.

På vems sida står du: På Gunillas eller GW och Jennys?

Annons