Annons

[VIDEO] Facebook avslöjar äntligen hur "ogilla-knappen" kommer att se ut!

Annons

Det har hänt, men inte hur de flesta människor skulle ha velat.

Facebooks "ogilla-knapp" är nästan här (de flesta människor ryktas att se det redan i morgon den 9 okt, 2015), men inte som du kanske tänker dig, eller vill ha det. I stället för en riktig symbol för att uttrycka ogillande har den sociala mediejätten har beslutat att införa sex nya emojis, var och en representerar sin egen känsla.

Mark Zuckerberg berättade förra månaden han ville expandera på Gilla-knappen, efter att massa människor har tjatat att de ville ha en "ogilla-knapp" för att uttrycka sitt hat mot de ständiga selfies och bilder av vad folk äter m.m som täcker hela flödet.

Dock har Zuckerberg sagt att han inte kommer att släppa en riktigt "ogilla-knapp" eftersom att han anser att den kommer användas till mobbning och kommer inte göra något mer än att folk kommer må dåligt. De nya "Reactions" som erbjuds i stället är: "Love", "Haha", "Yay", "Wow", "Sad" och "Angry".

rea

Enligt Techcrunch, kommer funktionen att börja rulla ut funktionen i Spanien och Irland som ett test. Länderna har valts ut eftersom de är relativt nära grupper. Dessutom att låta Spanien testa det kommer att ge en bra känsla för hur främmande länder använder funktionen.

Vad tycker du, är det här bättre än att bara ha en gilla-knapp?

Annons