Annons

Hon solar sitt anus varje dag – för att få mer energi: ''Bättre än kaffe''

Annons

Internet är en mycket intressant plats, där du kan hitta alla nya intressanta fakta och åsikter från alla världsområden. Vissa av dem tenderar att vara till hjälp, andra är lite på den tvivelaktiga sidan...

En kvinna har chockat internet genom att tillkännage att hon deltar i "anus-solning" - vilket i princip innebär att hon lägger sig på en plats utan insyn för att sträcka rumpan i skyn för att sola anus och mellangården.


Meaghan från Kalifornien skrev på sin Instagram och hävdade: "Under de senaste veckorna har jag inkluderat att sola mitt anus och vagina i min dagliga morgonrutin."

”Ger mer energi än att dricka kaffe”

Meagan, som går under namnet metaphysicalmeagan på Instagram, hävdar att det har många fördelar, och skriver ”30 sekunder av solsken i analen ger lika mycket energi som en hel dag i solen med kläder på"

Hon fortsätter med att hävda att det är en gammal 'taoistisk praxis' som hon har deltagit i under de senaste veckorna.


"Pereniumssolning är en gammal taoistisk praxis som har sitt ursprung i östasien", skriver hon. "I taoism kallas perenium eller Hui Yin" porten till liv och död. Detta är en port där energi kommer in och lämnar kroppen."

”Jag får mer energi, sover bättre, har bättre kontakt med min sexualitet och blir mer kreativ. Det här ger verkligen mer energi än att hälla i sig kaffe,” skriver hon på sin Instagram.

För alla som är angelägna om att ge det ett försök, rekommenderar Meagan att bara hålla denna ställning i cirka 30 sekunder, upp till högst fem minuter, för avsikten inte är att "få en solbränna i anus".

Hon säger att den "ideala" tiden att göra detta är mellan 07:00 och 09:00.

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om detta, minst sagt, ovanliga knep för att hämta energi!

Meagan är inte den enda som är övertygad av anussolningens hälsofördelar, i klippet nedan kan du se hur tre män visar hur det går till:

Annons