Annons

Pappan övergav bebisen när han såg ansiktet. 21 år senare visar hon världen att skönhet alltid kommer inifrån.

Annons

Kort kjol, höga klackar, långt hår, mager midja - bakifrån ser hon ut som vilken annan ung kvinna som helst. Men så fort hon vänder sig om,  så blir människor är livrädda.

1

Allt började för 21 år sedan när Irina Nezhentseva märkte att det fanns djupa rynkor i ansiktet på sin nyfödda dotter, Katja. Barnets ansikte åldrande avsevärt inte bara dag för dag, men timme för timme. Läkarna diagnostiserade Katya med progeria, och var säker på att hon inte skulle leva längre än ett år. Irinas make, rädd för sin egen dotters tillstånd, övergav både mor och barn.

2

Irina beslutade sig att gå vidare med sitt liv och att ge sitt barn den lyckligaste barndom hon kunde ha. Hon skulle behandla varje dag som om det vore Katja sista.

3

Men trots alla läkarnas prognoser, så fortsatte Katya att växa som alla andra friska barn. När hon växte upp dock,  så var hon var tvungen att utstå mobbning och förolämpningar från andra barn "varför är du klädd i en minikjol, FARMOR?" eller "varför låtsas du vara ett barn, mormor ?!".

4

Men det var först när hon äntligen var tvungen att gå till skolan som Katya fullt ut insåg hur olik hon var från de andra barnen. "Här insåg jag, att jag inte gillar andra. När jag vände mig om blev alla rädd för mig", säger hon. "Jag frågade mig själv, vad har jag gjort för att förtjäna allt detta? Men jag hittade inte några svar. Sen tänkte jag, jag kunde övertyga människor inte med mitt ansikte, men med min kunskap, skicklighet, charm, och min godhet. jag är säker på att det viktigaste i en person är själen. "

5

Och det är precis vad hon gjorde. Och det fantastiska är att folk reagerade. Katja blev en favorit i skolan. "Jag accepterade mig och lärde mig att älska mig själv! Det finns bara 20 andra människor som mig i hela världen det är faktiskt intressant"

6

Katyas glädje förvånar alla som möter henne och hon växte upp till en självsäker ung kvinna. Hennes planer för livet? Naturligtvis - att vara lycklig!

7

Senare i livet när Katya träffade sin make Denis så var det på ett väldigt oväntat sätt: han ringde henne av misstag  då han hade ringt fel nummer. De pratade, kom överens om att träffas och snart var en romans igång. När paret bestämde sig för att gifta sig, så var Katja den lyckligaste bruden du någonsin kommer att se!

10

Snart hade paret flera nyheter: Katya väntade sitt första barn! Skeptiker kritiserade hennes beslut att ens överväga att skaffa barn, men Denis och Katja visste vad de ville. 9 månader senare välkomnade de en vacker frisk son till världen!

8

"Jag mår så bra, mitt starka självförtroende hjälpte mig igenom alla svårigheter jag var tvungen att möta och nu har min man och jag har blivit belönade med en vacker son -.. kan de bli bättre?" säger Katja.

9

Hennes berättelse är en påminnelse om att ingenting och ingen, inte ens de med de värsta medicinska diagnoserna, kan ta bort alla människors rätt -  rätten att vara lycklig.

Annons