Annons

Så tyder du dina drömmar!

Annons

Vad betyder egentligen den där mardrömmen om att du faller utför ett stup? Varför drömmer du alltid om Zac Efron? Här är de vanligaste sakerna vi drömmer om, och vad de betyder. Det kan ju trots allt vara bra att ha koll på vad som rör sig i ditt huvud om natten, och varför, eller hur? 

1. Du blir kysst av Zac Efron...

Okej, det behöver nödvändigtvis inte vara en kändis du hånglar med, men kyssar i drömmar betyder att du kommer få en bra eller dålig kärleksupplevelse.

zac-efron-rehab-ftr

2. I drömmen faller/ramlar du

Att falla/ramla i en dröm är att tappa fotfästet. Det betyder att det är någonting du vill släppa taget om och bli av med.

article-0-129732EB000005DC-473_634x356

3. You believe you can fly

Flyger du i dina drömmar? Då kan det betyda att du har flyt i livet, känner dig glad och lycklig. Men det kan också vara att du flyr från något. Försök att konfrontera det som upplevs som en utmaning.

2048

4. Blir du jagad?

Det kan vara för att du har en sida av dig själv som du är rädd för. Du försöker springa från den och blir jagad, testa istället att möta det som jagar dig och besegra rädslan.

B6B3C74429B2B8FC4149ACEAC63A6

5. Du drömmer om att du vaknar

Falskt uppvaknande visar ofta på undermedvetna saker som behöver bearbetas. Du undviker att vakna för att slippa ta itu med ett eller flera problem som finns i verkligheten.

waking-up

6. Döden kommer på besök

Bara för att någon form av död gör dig en visit i drömmarna, betyder det inte att du kommer dö. Oftast menar sådana drömmar att du genomgår någon förändring.

bergman_doden_schack

7. Sjukdomar symboliserar...

... att du har ett svårt val att fatta ett beslut kring. Om någon anhörig är sjuk i drömmarna betyder det däremot att personen kommer att göra dig besviken.

2014-02-rare-disease-story

8. Du drömmer om ensamhet

Om du drömmer att du är ensam betyder det att du behöver släppa in fler människor i ditt liv.

loneliness_in_the_space_by_mclayer-d50buc2

Annons