Annons

Bianca Ingrosso | 18-års presenten till sin bror Theo - egen lägenhet

Annons

Igår hade Bianca Ingrosso en mindre frågestund på sin Instagram-story (@biancaingrosso) där hon dels tog upp ämnet nyårslöften. Enligt henne är dessa några av hennes mål för detta år.

- Blir mer ärlig med mina känslor

-Våga visa mer känslor

- Säga ”jag älskar dig” mer till de som betyder allra mest

- Laga mat mer hemma och bjuda över folk hit. Det är mysigt ju!!

- Resa mer på weekends och byta perspektiv

- Bestämma när jag får intryck och ta mer ansvar för vilka intryck JAG faktiskt vill ha.

- Säga nej utan att få skuldkänslor

- Läsa böcker och lära mig mer

- Ta körkort

- Sova mer (!!!) & gå och lägga mig i god tid

- Hitta flera olika träningsformer så träning konstant känns roligt så som yoga, pilates osv

- Hitta lugnet i vardagen

- Dämpa min prestationsångest

- ”Du kan inte göra A L L A nöjda hela tiden” måste komma ihåg det

- Prioritera mig själv oftare och komma ihåg att jag också är viktig

- Inte blir för påverkad av denna enorma perfekta världen som Instagram försöker lura oss dessa dagar. Komma ihåg att jag inte bryr mig om sånt egentligen

- Bli en bättre lyssnare


Ingrosso svarade också på hur hon mår.

”Fina du som undrar. Jag vet inte helt ärligt. Alltid lite lost efter ledighet när jag fått landa i mjuka, långsamma och harmoniska dagar. Jag är lyckligare än någonsin och mitt liv är för en gångs skull helt odramatiskt vilket gör att jag känner mig så så så lugn. Jag är som en annan takt och en ny melodi som jag håller på att infinna mig i. Jag känner att jag är påväg in i ett nytt kapitel. Jag bryr mig om mig själv vilket för att man också måste ändra om lite och ta lite jobbiga beslut osv men nej jag mår fan bra. Bättre än någonsin när jag tänker efter. Jag vill mycket så galet mycket bara. Lite där jag står och stampar med vilken väg jag ska gå. Men jag är lyckligt lottat, så känner jag. Herregud vad tacksam jag är över att ens har problemen att jag ”behöver välja vilket spår”. Jag tar livet dag för dag och försöker leva i nuet så gott det går och jobbar just nu på att inte dras med i hetsen från sociala medier och att allt ska se perfekt ut och hur sinnessjukt materialistiskt påverkad är jag absolut så fokuserar på att grunda med och trygga individer som har sunda perspektiv och mål.”


En av de frågor som hon besvarade var vad hon ska göra med sin gamla lägenhet när hon flyttar in i sin nya. Ingrosso avslöjade att hon inte har tänkt sälja den, eftersom att det är någonting magiskt med lägenheten. Hon skrev att hon inte vill sälja den till någon random. Vidare skriver hon att hennes dröm är att ge en lägenhet till sin bror Theo när han fyller 18.


Vem skulle inte vara tacksam för en lägenhet av sin storasyster på sin 18-årsdag? Det verkar som om Ingrosso har en speciell relation med hennes bror och att hon vill ge honom något minnesvärt när han växer upp. 


Annons