Annons

5 skäl till att skalliga män är sexigare än män med hår

Annons

Förutom att det är trevligt att röra ett huvud utan hår eller med små församlingar, finns det en rad fördelar med skalliga män.

Det är något speciellt med skalliga män. Tänk bara på skådespelaren Bruce Willis och vår egen högtravande Thomas Blackman.

Det är svårt att sätta fingret på exakt varför de är speciella, kanske är det för att de är top sexy , har Metros journalist Katy Horwood resoneret kommit fram emot.

Här är fem skäl till varför skalliga män är sexigare än män med hår, enligt Katy Horwood :

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

wpejfd

1. Du får vad du ser. En skallig man kan bara tvätta och gå ut genom dörren, eller ännu bättre, kan han bara gå därifrån. Och den skallige mannen ser inte annorlunda när han vaknar upp på morgonen, i motsats till män med hår, som är beroende av hur de har legat i sängen.

2. De är bra i sängen. Det är vetenskapligt bevisat att skalliga män har högre testoseronnivåer än män med hår. Lite förenklat innebär det att de vill ha mer sex med dig.

3. De blockerar inte badrummet. Skalliga män tar inte tid på sig att sätta i olika produkter i håret, dock måste han raka sig.

4. Skalliga män är alltid moderna. De behöver inte oroa sig för frisyren, som andra män gör.

5. De räddar världen. Tänk bara på de amerikanska actionhjältarna: Jason Statham, Bruce Willis och Billy Zane. De är alla skalliga män som utstrålar manlighet.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Annons