Annons

Bianca Ingrosso får kritik - plagierat Kylie Jenner?Annons

Nu är det dags för Bianca Ingrosso att lansera hudvård via sitt varumärke Caiacosmetics. Känns produkterna bekanta? Bianca Ingrosso har återigen fått kritik av sina följare. Många påpekar att hon ska ha plagierat realitystjärnan och sminkmogulen Kylie Jenner, 24.

Det är inte första gången Bianca kritiseras för att ha efterliknat Kylie Cosmetics som är namnet på Kylie Jenners varumärke. Deras sminkprodukter är även dem väldigt lika och något som diskuterats tidigare.


Bianca går ut med nyheterna om lanseringen genom att posta ett inlägg på Instagram. Där skriver hon att de under två årstid har jobbat med hudvårdsstudier, testat ingredienser och flertals sampels. 
I kommentarsfältet på TikTok undrar folk varför de inte valde att ha dessa hudvårdsprodukter i julkalendern som kritiserades så hårt. En kommentar lyder:

"Dessa är väl produkter som passar de flesta…? Dessutom hade de kunnat ha dessa i provstorlekar och låta konsumenterna testa och tagga till inför CAIA skin. Toppen marknadsföringsknep och helt nya produkter i kalendern".Tidigare har vi sett att Caias primer och hårband är väldigt lika de som kommit från Kylie Jenners företag.
Vad tror ni? En slump?Annons