Annons

Blanda kaffet med dessa 3 ingredienser och du kommer bränna fett som aldrig förr!

Annons

Vi älskar alla vår varma kopp kaffe, särskilt i början på den nya dagen. Men inte alla är medvetna om att dess konsumtion ger oss olika hälsofördelar.

Den kan öka din ämnesomsättning och ge dig mer energi för dagen.

Dessutom, vet endast ett fåtal att du kan förvandla din favoritkopp till en metabolism-booster och en potent fett brännare! Allt du behöver göra är att lägga till några ingredienser i ditt kaffe, och det kommer att hjälpa dig att bränna extra kilon utan att ändra din kost eller livsstil!

Dessa tre mäktiga ingredienser är:

1. Kokosolja är en riktig naturlig undergörare, som har ett brett spektrum av användningsområden. Den innehåller fettsyror, som omedelbart skickas till levern genom matsmältningssystemet, och antingen omvandlas till energi eller ketonkroppar, och inte i fett. Det sätter ämnesomsättning att bränna fett snabbare och mer effektivt


2. Honung är rikligt förekommande i socker, som behövs för energi. Dessutom är den rik på vitamin B6, folsyra, vitamin C, niacin, och riboflavin, samt ett stort antal mineraler, såsom järn, kalcium, natrium, zink, kalium och fosfor, det skriver bland annat hälsomagasinet MåBra.


3. Kanel är ett mycket fördelaktigt, anti-inflammatoriskt medel som bekämpar inflammation i kroppen, och på grund av sina antioxiderande egenskaper, neutraliserar skador.


Här är hur man använder dessa anmärkningsvärda naturliga ingredienser och ökar din ämnesomsättning när man dricker kaffe:

Ingredienser:

2 teskedar honung

1 tesked kanel

1 tesked kokosolja.

1 tesked kakao (tillval)

Instruktioner:

Blanda dessa ingredienser tillsammans i en glasburk, och lagra den i kylskåpet.

Användning:

Varje morgon, bör du lägga en tesked eller två av blandningen i ditt nybryggda kaffe, rör om väl och drick det! Njut!

Se själv i videon här nedanför och dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!

Annons