Annons

Gry Forssells ord om nära vännen Adam Alsings sorgliga död – får tårarna att rinna

Annons

Under onsdagkvällen lamslog nyheten hela Sverige. Adam Alsing har dött. Han blev bara 51 år gammal. Nu går våra varmaste tankar till familj och närstående.

Medieprofilen och programledaren Adam Alsing har avlidit. Han dog i sviterna av covid-19.

”Det är med stor sorg och enorm saknad vi tvingas meddela att vår älskade Adam inte längre finns med oss. Efter ett par veckors kamp mot covid-19 avled Adam under onsdagen”, säger Alsings anhöriga i ett uttalande till TT.


Gry Forssells ord om sorgen

Nu sörjs Adam Alsing av anhöriga, vänner och kollegor – och på sociala medier strömmar hyllningarna in.

En som arbetade tillsammans med Alsing i många år, på programmet ”Äntligen morgon” i Mix Megapol, var nära vännen Gry Forssell. I en intervju med Aftonbladet uttalar hon sig om sorgen efter det tragiska beskedet.

”Jag är bedrövad. Allt jag vill säga och svara låter så platt och dumt för det är så overkligt och sorgligt. Vi sände ju radio ihop fyra timmar om dagen i sju års tid och gjorde tv ihop och blev verkligen nära vänner under den period i livet som så mycket händer”, säger Forssell till Aftonbladet och fortsätter:

”Vi har sett varandras barn växa upp, det har varit resor, bröllop, studentskivor och födelsedagar och oändligt mycket skratt och roliga minnen. Så det här känns obeskrivligt märkligt och framför allt sorgligt”.

Vila i frid, Adam.

Annons