Annons

Hemlös katt tar sin sjuka kattunge till sjukhus, då rusar läkarna dit för att hjälpa till

Annons

Ofta har djur förmågan att överraska oss. Inte bara för saker som berör deras natur, utan även för beteenden som liknar människans. I filmer eller tecknade filmer är man van vid att se dem bete sig som människor, till och med att tala, men detta är så klart inte på riktigt.

Ibland lyckas dock verkligheten övervinna fantasin och visar tydligt att dessa varelser verkligen har en själ. Dagens otroliga historia har både rört och chockat människor på nätet.

Merve Özcan delade bilderna på katten och kattungen på Twitter. Mamma hade tagit med sig sin kattunge till akutmottagningen på ett sjukhus i centrala Istanbul. 


”Idag var vi på sjukhusets akutmottagning när en katt plötsligt rusade in med sin unge i munnen”, skrev Merve. 


Vårdgivarna tog snabbt hand om de två katterna. Kattungen undersöktes för att se om något var fel, skriver BoredPanda.

Den oroliga katten lämnade aldrig sin kattunge ur sin syn. Och under tiden som kattungen undersöktes, fick mamma mat att äta och mjölk att dricka.


Lyckligtvis kunde sjukhuspersonalen rädda kattunge. Efter sjukhusvistelsen fördes de två katterna till en veterinär för en ytterligare säkerhetsåtgärd.


Berättelsen publicerades på sociala medier med bilder som beskriver varje sekvens. 

Man undrar vad som skulle ha hänt om hon hade klivit in på ett annat sjukhus någonstans i världen. Lyckligtvis hamnade kattmamman och hennes unge på precis rätt plats.

Annons