Annons

Paolo Roberto talar ut: ''Jag har köpt sex – går aldrig att snacka bort''

Annons

Tv-profilen Paolo Roberto greps i en razzia i centrala Stockholm.

Nu väljer han att gå ut och berätta om det inträffade.

– Det går aldrig att snacka bort. Jag har gjort det här och folk är jättearga på mig och det är helt rätt, säger han i TV4 Play.

Det var under natten till fredagen som den omtyckte tv-profilen Paolo Roberto, känd från bland annat ”Farmen”, greps i en sexköpsrazzia.

I en intervju med TV4:s programledare Jenny Strömstedt väljer han nu att berätta om vad som har hänt.

– Jag har köpt sex, säger han i TV4 Play.

Strömstedt frågar honom det har hänt förut.

– Nej. Det här var första gången, säger han.

Paolo Roberto förklarar att han gått igenom en period där han mått bra.

– När det går bra för mig, jag har aldrig mått så bra… Aldrig varit så lycklig. Livet blommar. Då hittar jag alltid något sätt att förstöra det. Det har varit olika typer… Det har varit våld, väldigt mycket våld. Och den här gången lyckades jag då hitta det som jag tycker är det smutsigaste som finns. På något sätt döva det här hålet som finns hos mig.

Han får frågan vad som är ”smutsigt” med prostutition.

– Du köper en annan kvinnas kropp, säkert någon som är dittvingad. Hon är ju inte där för att det är trevligt.

Han förklarar för Jenny Strömstedt att han inte gjorde någon reflektion över vem kvinnan var, eller varifrån hon kommer.

– Inte då, nu gör man det och det är skammen i det här, det går aldrig att snacka bort. Jag har gjort det här och folk är jättearga på mig och det är helt rätt, säger han.

– Det är det här självskadebeteendet som jag har haft länge i mitt, eller alltid, som grundar sig i övergrepp jag blev utsatt för som liten. Det hålet kan bara stängas med smärta för mig. Eller har jag i alla fall trott, säger han till TV4.

Annons