Annons

Döende vattenbuffel borrar sitt horn genom jägarens ben – som slutgiltig hämnd

Annons

En döende buffel gjorde ett sista försök att försvara sig mot en jägare genom att borra sitt horn genom hans ben efter att ha träffats med flera pilar.

Australiensken Chris Mcsherry kom över buffeln på en jakt förra veckan i Port Bradshaw, strax utanför norra territoriets nordkust, skriver The Sun.

Enligt The Sun förklarade fembarnspappan Mcsherry i ett inlägg på Facebook att han följde ett blodspår och efter några hundra meter hittade han djuret i buskarna.


Buffeln, som sades ha vägt över 800 kg, var fast besluten att inte överlämna sig utan strid.

Djuret rusade mot jägaren och stångade honom två gånger och lämnade Mcsherry med ett stort hål ovanför hans högra knä och ett snitt under rumpan.

Han sa: "Buffeln lämnade mig med några ordentliga sår, det finns ett hål i Colaburk-storlek ovanför mitt knä och ett 20 cm jack precis under min rumpa".

Du kan se skadorna nedan, varning för starka bilder:


Mannen flydde genom att rulla iväg. Inte långt efter attacken dog vattenbuffeln. Mcsherry fördes till ett sjukhus i Darwin där han genomgick två operationer. Han kan också behöva få hudtransplantationer till följd av attacken.

Trots sina smärtsamma skador har han ingen avsikt att sluta jaga.

Han skrev:

- Buffeln är död jag lever (den här gången) och hoppas att vara tillbaka med min familj och vänner snart tack för alla hälsningar på andra inlägg jag uppskattar er kärlek och stöd och kommer att leva till att JAGA en annan dag ♥️🤙


Vad tycker du om detta?

Annons