Annons

Familjens hjärtskärande ord efter Adam Alsings död

Annons

Han hade börjat känna sig förkyld och satte sig själv i hemmakarantän.

Tre veckor senare somnade folkkära tv-profilen Adam Alsing in – 51 år gammal.

Nu öppnar hans bror Pontus Alsing upp om sorgen efter sin älskade bror.

”Min ledsagare. Mitt ständiga bollplank”, skriver han på Instagram.

Allting började för några veckor sedan när Adam Alsing började känna sig sjuk, och satte sig därför i hemmakarantän. Men bara tre veckor senare tog han sitt sista andetag och lämnar ett helt land i chock.

– Han skrev att han låg hemma i något han trodde var corona. Men att det skulle sluta så här trodde nog ingen. Jag är helt i chock, säger tv-profilen Carin da Silva, som nyligen hade kontakt med Adam Alsing till Expressen.

Adams familj befinner sig nu i stor sorg.

”Det är med stor sorg och enorm saknad vi tvingas meddela att vår älskade Adam inte längre finns med oss. Efter ett par veckors kamp mot covid-19 avled Adam under onsdagen”, skriver familjen, Adam Alsing efterlämnar hustru och två söner, i ett uttalande via tv-bolaget Discovery.

Broderns sorg

Nu kliver även brodern Pontus fram och skriver om den hemska sorgen på Instagram:

”Min älskade storebror finns inte längre. Min ledsagare. Mitt ständiga bollplank. Den roligaste och varmaste av alla. Jag går sönder”.

Såg fram emot att bli farfar

Tidigare i år berättade Adam Alsing att han skulle bli farfar för första gången och såg väldigt mycket fram emot det, då hans son Sebastian snart skulle bli pappa, något som Hänt var först med att berätta.

– Jag har dragit ut på det här i flera månader. Det här är något man vill säga direkt. Först fick jag inte, och sen så har det väl inte dykt upp ett bra tillfälle. Men nu är det ett bra tillfälle, sa han då i NRJ:s direktsändning och fortsatte:

– Jag är snart tuffe farfar Adam!


Han berättade då att barnbarnet väntades komma i maj.

– Det är så roligt. Jag försöker hålla mig från att inte köpa en massa grejer, Men det finns så mycket gulliga barnkläder!, sa Adam Alsing då.

Vi tänker på dig Adam och din familj. Vila i frid älskade du!

Annons