Annons

Han återfinner sin hund efter 200 dagars oavbrutet sökande och kramen mellan dem är rörande

Annons

Om du har en hund i ditt hem eller helt enkelt brinner för dessa extraordinära djur, vet du att om något skulle hända dem skulle detta vara en hjärtskärande upplevelse för dess matte eller husse. Tänk på all smärta, oro och lidande hos en person som förlorar sitt trogna husdjur, men inte för att den dör, utan för att den av någon anledning springer iväg och går vilse, utan att någon verkar kunna hitta den. En situation som drabbade de två huvudpersonerna i denna rörande historia...


I april 2020 fick Washington County Animal Shelter ett samtal där någon berättade att en hund med namnet Blue dök upp i en människas hem och letade efter mat och en säker plats att sova på. Denna söta blandras tillbringade flera dagar med att vandra runt utan något mål och letade efter någon som kunde ta hand om honom.

Så småningom tog volontärerna från skyddshemmet hand om Blue, men han var tvungen att vänta flera månader i kenneln för att hitta någon som kunde adoptera honom. Detta berodde på att i samband med Covid-19-pandemin har skyddet stängts för allmänheten förutom för de som bokat tid.


Just av denna anledning bestämde sig djurskyddshemmet för att publicera en kort video av Blue som leker med en boll på sin Facebooksida för att försöka övertyga någon om att adoptera honom. Lyckligtvis ville ödet att hundens ägare skulle se inlägget och skriva i kommentarsfältet: "Det där är min hund!"

Mannen hade tappat bort Blue i delstaten Tennessee, men sedan, efter flera månaders sökande, hade han blivit tvungen att flytta till Texas av arbetsskäl. Han hade aldrig kunnat tro att han av en slump skulle ha hittat honom så här eftersom det dessutom gått hela 200 dagar sedan hans försvinnande och mannen nästan gett upp...

Så ägaren tog sin bil och körde 200 mil för att nå skyddshemmet i Washington där han visade några bilder av Blue för att övertyga volontärerna om att hunden verkligen var hans och sedan kom mötet mellan dem som verkligen var rörande. Blue kände genast igen sin husse och de kramades som två gamla vänner!

Här är den söta videon som delades av hemmet på Facebook:

Annons