Annons

6-årig pojke hyllas som hjälte för att ha räddat sin lillasyster från en hundattack

Annons

För en vecka sedan räddade den sexårige pojken Bridger Walker i Cheyenne, Wyoming (USA) sin lillasyster från att bli attackerad av en anfallande hund.

Pojkens faster Nikki Walker har publicerat bilder på den skrämmande historien och Bridgers modiga handlingar på Instagram.

Hon skrev: "Min brorson är en hjälte som räddade sin lillasyster från en attackerande hund. Han själv tog på sig attacken så att hunden inte skulle ta hans syster."

Nikki tillade att när Bridger frågades varför han gjorde vad han gjorde, svarade han med: "Om någon var tvungen att dö, tänkte jag att det skulle bli jag".

Sexåringen togs omedelbart till sjukhus för behandling och är redan hemma.

Ett separat inlägg från Nikki sa: "Efter att ha blivit biten flera gånger i ansiktet och huvudet, grep han tag i systers hand och sprang med henne för att skydda henne. Efter att ha fått 90 stygn (ungefär) från en skicklig plastikkirurg, är han äntligen hemma och vilar. Vi älskar vår modiga pojke. "

Nikki har bett så många människor som möjligt för att dela hennes inlägg eftersom hon hoppas att Bridger ska få några uppmuntrande ord från hans favorithjältar.

Fastern har taggat skådespelare som Tom Holland, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Pratt, Tom Hiddleston, Chadwick Boseman, Vin Diesel och Chris Evans.

De är alla berömda Avengers-skådespelare, som förståeligt skulle bli imponerade av Bridgers handlingar.

Nicole berättar att hon har besökt sin brorson flera gånger sedan händelsen och att han nu mår mycket bättre. Bridger är vid gott mod och ”hans fantastiska personlighet är oskadad”, skriver hon.

Han kan ännu inte le brett, men drar lite på smilbanden när han får höra alla uppmuntrande ord från fränder och främlingar.

Bridgers pappa Robert funderar över sin sons besvikelse över att inte ha vunnit medalj och ”bara” ha hamnat på fjärde plats vid sin första jiu-jitsu-turnering som hölls veckan innan.


Robert är osäker på om hans två års träning i kampsport betydde något i situationen, eller om det helt och hållet var ”hans lilla krigarhjärta” och hans gränslösa kärlek till systern som fick honom att sätta sitt liv på spel för hennes skull. Oavsett varifrån Bridger fick sin inre styrka, har familjen av naturliga skäl utsett Bridger till familjens segrare.

”Han har erhållit titeln som obestridlig segrare i vår familj”, skriver Robert på Instagram.

Vid sidan om kampsporten är Bridger mycket intresserad av geologi och lär sig mycket om olika sorters sten, mineraler och bergarter.

Annons