Annons

Ny skrämmande video från USA: 75-åring skadas allvarligt efter mötet med polisen

Annons

Nya fruktansvärda videor av hårdhänta amerikanska poliser publiceras nästan dagligen. Nu skapar en ny video ett nytt raseri runt om i världen.

På torsdagkväll hölls en demonstration i Buffalo, New York. Det var under denna demonstration som en 75-årig man gick till en grupp poliser. Du kan tydligt höra flera av poliserna skrika "knuffa bort honom".

Och det är också det som händer. Två poliser knuffar iväg den äldre mannen, som sedan snubblar bakåt och slår huvudet i marken, skriver NY Times.


Mannen lämnas livlös på marken medan blodet rinner från örat. Poliserna visar inga tecken på att kontrollera situationen eller söka hjälp för mannen. De springer vidare.

Polisen uppgav i ett tidigare uttalande att den 75-åriga mannen "snubblade och föll." De två poliserna har nu tagits ur tjänst och en utredning har inletts av händelsen.

Chockad borgmästare

Borgmästaren Byron W. Brown skriver på Twitter att han är chockad över vad som visas i videon. Han skriver också att mannens tillstånd är allvarligt men stabilt.

Videon visar en polis som lutar sig ned för att undersöka honom, men en annan polis drar sedan bort den första polisen. Flera andra poliser ses gå förbi mannen, orörliga på marken, utan att kontrollera honom.

Se klippet nedan:

Annons