Annons

108-åriga Dagny Carlssons svåra insikt – privata beskedet: ''Det är sorgligt''

Annons

108-åriga Dagny Carlsson vill se tillbaka på ungdomens festligheter.

Men minnet sviker den folkkära blogg- och tv-profilen.

– Det är sorgligt med gamla minnen när man inte ens kommer ihåg dem, skriver hon i sin blogg.

De flesta känner till den folkkära 108-åriga Dagny. Hon var med i SVT-dokumentären ”Livet börjar vid hundra” för några år sedan och har sen dess blivit en välrenommerad och älskad blogg och TV–personlighet.

Dagny Carlsson är Sveriges äldsta bloggare och influencer. Hon är verkligen helt fantastisk och hon inspirerar oss och många andra varje dag.


Något som har kommit naturligt för bloggerskan nu på ålderns höst är att hon dragit ned på festligheterna, framförallt nu i coronatider.

– För mig är nöjeslivet inte så storslaget numera. Men var sak har sin tid och det kan inte vara roligt jämt. För övrigt hindrar coronaviruset att folk kan samlas till fester, skriver Dagny Carlsson i sin blogg.

Istället väljer hon att  blicka tillbaka på hur det anordnades partaj förr i tiden. Hon pekar särskilt ut två festligheter som extra attraktiva.

Nämligen bondbröllop och jämna födelsedagar.

– De som följde sceneriet på kalasen hade mycket att berätta om, skriver Dagny Carlsson.


Men när den 108-åriga bloggerskan tittar tillbaka på sina egna festligheter och  minnen gör hon en sorglig upptäckt.

– Jag har haft fina kalas när jag fyllt jämna är. Nu när jag blivit gammal och glömsk kommer jag bara ihåg att det blev dyrt inte var det firades. Det är sorgligt med gamla minnen när man inte ens kommer ihåg dem, skriver Dagny.

Vi är säkra på att det är många som känner igen sig i din beskrivning, Dagny. Du är fantastisk som kan uttrycka dig och din blogg är alltid underhållande läsning. Tack för att du är den du är.

Dela gärna vidare inlägget för att visa Dagny uppskattning!

Annons