Annons

Mamma och hennes 19-åriga dotter duschar fortfarande tillsammans varje dag

Annons

En mamma och hennes 19-åriga dotter har medgett att de fortfarande duschar tillsammans i TLC:s nya serie 'sMothered'.

Mary, 55 och Brittani, 19, från Jensen Beach, Florida, USA, gör allt tillsammans, inklusive shopping, kosmetisk kirurgi, delar säng på natten och duschar på morgnarna.

Nu visar de upp sitt extremt nära förhållande.

I ett klipp från det bisarra avsnittet kan de två ses i duschen tillsammans med Mary som stod bakom sin dotter.


På tal om sin udda vana medger Mary att de har gjort det i flera år och säger: "Jag har tagit duschar och hjälpt Brittani sedan hon var fem år."

Mamma börjar sedan tvätta tonåringens hår och säger till henne: "Du måste sola eller något, älskling. Du är så vit."

Och Mary kunde inte tänka på ett bättre sätt att tvätta och tilllade: "Det bästa sättet att börja vår dag är i duschen."

Men medan andra kanske tittar på deras förhållande och tycker att det är konstigt om en mamma som duschar med sin vuxna dotter, säger Mary att hon inte håller med.

smothered shower together

Hon säger: "Jag älskar henne, och jag ser inget fel med det. Jag tror inte att jag avser att ha en relation så nära Brittani, det är något som är menat."

Och Brittani verkar känna samma sak och tillägger: "När min mamma gör enkla saker som att tvätta mitt hår eller min kropp, känns det tröstande.

Och hon skojar till det: "Plus, jag är bara 19 år, jag har inte flyttat hemifrån. Om jag hade gjort det skulle hon förmodligen dö av separationsångest."

När han talade med New York Post om deras nära band avslöjade Mary att hon började duscha med Brittani för att hjälpa henne ta itu med panikattackerna som hennes dotter drabbades av - vilket de anser kom av det heta vattnet.

Hon sa: "Det var på så sätt hur jag började komma in i duschen med henne, bara för att trösta henne för att hon skulle få panik annars.

"Det blev till slut en nästan-dag-sak. När hon var yngre var det varje dag."

Men efter att ha duschat med varandra i årtal, säger Marias pojkvän Frank att han tycker att det är dags för en förändring, särskilt Brittani flyttar ut ur huset.

Men enligt Mary kommer det inte att hända någon gång snart.

Hon berättar för showen: "Det har orsakat vissa problem i mitt förhållande, men han måste acceptera det. Så är det. Han vet att jag älskar honom, men jag älskar min dotter mer - hon är mitt liv."

Se klippet nedan:

Annons