Annons

Influencer, 35, gifter sig med 20-årige styvsonen efter att ha skilt sig från hans pappa

Annons

Den ryska influensern Marina Balmasheva, 35, väntar barn. Pappan är hennes före detta styvson, 20-åriga Vladimir ”Vova” Shavyrin.

”Jag är trött på att gömma mig”, skrev Marina nyligen på Instagram, samtidigt som hon visade upp graviditetstestet.

Tidigare i år bestämde sig den ryska influencern Marina Balmasheva, 35, att skilja sig från Alexey Shavyrin. Nu väntar hon barn tillsammans med sin före detta styvson och numera fästman Vladimir ”Vova” Shavyrins, 20.

I videon får följarna se hur Marina överraskar Vladimir med ett graviditetstest som är positivt. Först blir han chockad för att sedan krama om sin före detta styvmamma. Influencern berättar att de är tidigt i graviditeten och är väldigt lyckliga.

”Jag är trött på att gömma mig. Allt är möjligt i denna värld. Vi är fyra veckor in och det är därför vi bestämde för att gifta oss”, skriver hon på Instagram.

Hon berättade om bröllopet: ”Vi körde till registreringskontoret. Jag hade inte ens med mig en hårborste, ringarna var i bilen. Det var bra stämning och lite pinsamt.”

”Vet att några av er kommer att döma”

Hon var 22 år när hon träffade sin exman och hennes numera fästman Vladimir sju år. Balmasheva har tidigare berättat om att deras relation varit stark under hans uppväxt. När paret gick ut med sin kärleksrelation i mars på sociala medier blev de hårt kritiserade.

”Du kommer aldrig veta hur livet kommer bli och när du kommer möta personen som får dig att le. Jag vet att några av er kommer att döma”, skrev hon på Instagram tidigare.


”Växte upp framför ögonen på henne”

Strax efter att de gick ut med sin relation avslöjade även paret att de skulle gifta sig. Efter avslöjandet om relationen tappade Marina snabbt många följare. Följarna reagerade bland annat starkt på en 13 år gammal bild på henne och Vladimir sittandes i en soffa tillsammans.

”Det som är chockerande är att han växte upp framför ögonen på henne”, skrev en person på Instagram.

Marina förnekar bestämt att hon och Vladimir skulle ha inlett ett förhållande medan hon fortfarande var gift med hans pappa. Men exmaken Alexej berättade i det ryska tv-programmet ”Prjamoj efir” hur han upptäckte att de hade en sexuell relation.

”Hörde att de hade sex”

– Jag kunde inte somna en natt för jag hörde att de hade sex. Då förstod jag att Marina bedrog mig med min son. Efter ett par minuter kom hon bara in och la sig bredvid mig i sängen. Jag sa inte ett ord, sade Alexej Sjavyrin.

Han förklarade att han inte visste hur han skulle hantera situationen och att det tog fler veckor innan han tog upp saken med henne.


Marinas relation med Vladimir får blandade reaktioner i Ryssland. Många hyllar henne, andra kritiserar henne för att ha en relation med den hon uppfostrat som sin son.

– Vladimir får mig att känna mig som en ung och lycklig flicka. Jag förstår att han kanske möter en yngre kvinna och vill lämna mig, men jag tror inte att han gör det. Han kommer att växa upp till en modig verklig man, sade Marina Balmasjeva när hon berättade om parets relation i den populära ryska tv-showen ”Prjamoj efir”. 

Vad tycker du om detta? 

Annons